Home LOVE & SEX UITGETEST: redactrice Elien durfde het ultieme seksperiment aan
ADVERTENTIE

UITGETEST: redactrice Elien durfde het ultieme seksperiment aan

Ze deed het 1 maand elke dag, en 1 maand volledig niet.

Instagram @eliengroetdedingen
'De gelukkigste koppels hebben één keer per week seks.' Bij die stelling heeft redactrice Elien toch haar twijfels, en daarom nam ze de proef op de som. Jawel: ze deed het een maand élke dag, en een maand helemaal niet. 
ADVERTENTIE

Ja, ook tijdens die week van de maand. 

Bam, daarmee is de toon al meteen gezet. Redactrice Elien hield speciaal voor ons een dagboek bij zodat we mee kunnen genieten van haar hemelse verhalen en mee kunnen balen door haar grootste frustraties. 

Elke dag van de maand gerampetamp 

Tijdens de eerste week van het experiment vertrok Elien samen met haar vriend op vakantie. 'De timing had niet beter kunnen passen', bekende onze redactrice. In week twee kwam de vermoeidheid al eens piepen, maar tijdens week drie en vier was het dikke koekenbak! 'Eén keer per week volstaat niet meer om mijn driften te temperen. Wanneer mag ik weer?!' 

Conclusie? Seks maakt wel degelijk gelukkiger. 

Een maand lang geen seks 

De eerste week begon héél frustrerend. 'Door het eerst een hele maand elke dag te doen, heb ik mijn driften niet meer onder controle', vertelt Elien. Poging één vervalt dan ook al na drie dagen. Oeps! Maar Elien onderneemt een tweede poging, en deze keer lukt het haar wel om van haar vriend af te blijven. In week twee vertrekt haar vriend op vakantie, maar gelukkig vindt Elien troost bij chocolade. Na het experiment duurt het zelfs nog vier extra dagen voor Elien zich opnieuw in een mooi setje lingerie hijst. Maar dan komt er opeens een ommekeer! 'Jezusmina, hoe kon ik zo snel vergeten hoe heerlijk dit voelt?' 

Conclusie? Seks is echt wel belangrijk in een relatie. 

Ben je benieuwd naar het volledige dagboek van Elien? Haal dan snel de Flair van deze week in huis. Deze ochtend was Elien bij Linde op Studio Brussel te horen, en vanavond zal ze haar ervaringen nog eens delen bij Generation M op MNM, dus luisteren is de boodschap. 

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.