Home LOVE & SEX De geheimen van jouw sexappeal ontrafeld

De geheimen van jouw sexappeal ontrafeld

Resultaten enquête

Flair presenteert: de Geheimen van het Verleiden. Sleutel aan je charmes met onze tips en wees vervolgens je stralende zelf: die hottie is in no time van jou. En anders neem je hem gewoon mee naar Walibi: dat helpt. Wetenschappelijk bewezen!

Verleiden, dat is anderen aantrekken. Dat is het beeld dat ze van jou onthouden mooier maken. Wat hebben de aantrekkelijkste mensen gemeen? Het gaat níét om een perfect gezichtje en lichaam (al helpt dat wel…), het gaat erom dat ze het leven opfleuren. Ze maken het leven lichter, feestelijker. Voorbeeld numero uno is natuurlijk de glimlach van George Clooney! (Of drink jij geen Nespresso misschien?)

Iemand kan zo stralen, glimlachen en overtuigen dat hij (zij) een verleid(st)er wordt. Spontaniteit maakt dan plaats voor tactiek, belangeloze charme ruimt baan voor strategie. Geef toe: ook jij (en ik) buit je charme soms uit. Als je de man van je leven wilt binnenrijven, mag je het lot best een handje helpen. Toch?

Even de verschillen op een rijtje zetten.
Natuurlijke charme werkt op de lange termijn en is niet berekend. Je zet je sterkste, unieke troeven in met échte interesse in anderen.
– We hebben het over manipulatie als iemand bepaalde karaktertrekken mooier maakt of faket om er voordeel uit te halen. Toch even benadrukken dat puur natuur het langste duurt…

Lees alle geheimen van de verleiding deze week in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.