Home LOVE & SEX De 14 soorten seks die we allemaal hebben

De 14 soorten seks die we allemaal hebben

Corbis
Lijstjes, wie houdt er niet van? Dus waarom geen lijstje over de soorten seks die we allemaal hebben? Well, here it is.

1. Vakantieseks

Hemels. Ontspannen. Puur genot. Als je 't ons vraagt, gaat er niets boven vakantieseks. Een zonnige setting, een lief dat er hothothot uitziet met zijn gebruinde lijf en geen énkele zorg aan je hoofd. Geen betere tijd en plaats om de hele Kamasutra uit te testen, nieuwe hoogtes te verkennen en vooral nieuwe (openbare) plekken onveilig te maken. Want zelfs als je betrapt wordt: die vreemden zie je toch nooit meer.

2. Onenightstandseks

Jij. Die hete vent. En één gemeenschappelijk doel: seks. Eindelijk kan je je maandenlang opgebouwde lusten (of frustraties) botvieren en die wildvreemde alle hoeken van de kamer/het bed/de auto/dat steegje laten zien. Enige downside: achteraf voel je je vaak een pak eenzamer.

3. Ochtendseks

What's not to like about morning sex? Je ligt al in bed, draagt weinig of geen kleren, bent goed uitgerust en moet sowieso in de douche nadien. Win-win! (Oké, één minpuntje: morning breath. Maar dat kan opgelost worden met een muntje en een paar slokjes water.)

4. Goedmaakseks

Slaande ruzie. Slaande deuren. En daarna: stomende seks. Want geen betere manier om die ruzie over die futiliteit weer bij te leggen dan een potje rampetampen.

5. Gewoon. Seks.

Een doordeweekse vrijpartij: niks bijzonders, gewoon goeie seks tussen jou en je lief. Want het kan niet altijd sidderend, bevend, onvergetelijk, fantastisch, vijftigtintengewijs kinky zijn, toch?

6. Vriendenseks

Jij: single. Jouw (beste) vriend: single. Een paar tequilashots te veel en voor je het weet staan jullie hevig zoenend de kleren van elkaars lijf te trekken. Niet helemaal plan A voor de avond, maar spijt is niet meteen wat er door je hoofd flitst als je zijn sixpack van nabij bestudeert. Seks met een van je vrienden kan echter twee kanten op. Óf jullie ontdekken een compleet nieuwe match tussen jullie twee (in bed, where else?), óf dit avontuur maakt alles heel erg awkward en can never be undone.

7. Doucheseks

Toegegeven: doucheseks is een van die dingen die in theorie geweldig klinken, maar in praktijk uitdraaien op veel gedoe, geklungel en soms zelfs een ongeluk. Al blijft het tegelijkertijd toch weer iets waar we af en toe met moeite aan kunnen weerstaan.

8. Maandstondenseks

Een paar dagen per maand is seks niet zo netjes als anders. Dan is het meer gedoe, moeten de lakens steevast ververst worden en zit je ook met wat meer opkuis achteraf. Maar vindt je lief het oké en heb je er zelf ook helemaal geen probleem mee, then why not?

9. Dronken seks

Voor veel vrouwen is alcohol dé trigger om hen horny as hell te maken. Alle remmen los, geen onzekere gedachten, maar gewoon losgehen. Je lief vindt het vast fantastisch. Tenzij (ook) hij echt té zat is. Dan zit je natuurlijk met een ander probleem.

10. Break-up-seks

De allerlaatste keer voor jullie elk jullie eigen weg gaan. Quite frankly, we snappen niet helemaal waarom je überhaupt nog seks hebt met iemand die jou net dumpte of die je zelf liever niet meer aan je zijde ziet. Maar los van alle tranen die er ongetwijfeld mee gepaard gaan, kan break-up-seks misschien een mooi slotmoment zijn. Of zoiets.

11.  Autoseks

Als er één ding op je seksbucketlist moet staan, is het wel seks in de auto. Jij, je lief, een verlaten parking (of net niet 😉 ) en de beroemde Titanic-scène. Need we say more? (Oké, misschien iets over plaatsgebrek en krampen in je benen. Maar wie let er op de details?)

12. Wraakseks

Je kwam net te weten dat je lief je bedroog met die trut? Reden genoeg om wraak te nemen en je lusten even helemaal te botvieren op zijn bff. Het zal 'm leren! Alleen, de kans dat je een uur later alweer spijt hebt, is groot. Misschien toch twee keer nadenken.

13. 'De eerste keer'-seks

Awkward. Stuntelig. Pijnlijk. Bijzonder weinig romantisch. Nee, de eerste keer seks is voor weinigen de highlight uit hun seksleven. Maar onvergetelijk? Dat zeker.

14. Strandseks

De setting kan bijna niet perfecter. Een prachtig strand, een ondergaande zon en zwoele temperaturen. Alleen de uitwerking blijkt soms wat euh… korreliger dan gepland. Want zand, dat kruipt echt overal. Ook op plaatsen waar je écht geen scrubbeurt hoeft.

Naar: Cosmopolitan.com

Lees ook:

9 plekken om op je seksbucketlist te zetten

De kleinste én leukste plekken voor seks

De 12 beste seksmeubels

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.