Home LOVE & SEX 7 redenen om een leerkracht te daten

7 redenen om een leerkracht te daten

1. Lange zomervakanties

Leerkrachten zijn geweldig. Ze zijn geduldig, intelligent en grappig en blijken ook nog 'ns de ideale partner te zijn. Niet dat we je aanraden om je vijftigjarige wiskundeleraar te versieren, maar als je ouder dan 18 bent en géén les krijgt van Mister Handsome, mag je wel een visje uitgooien naar die leerkracht (in spe). En wel om de volgende redenen:

1. Zei iemand vakantie?

Leerkrachten hebben twee maanden zomervakantie. En ook herfst-, kerst-, krokus-, en paasvakantie. Als jij in de zomer graag met de rugzak de wereld rondtrekt of een maandje in een strandstoel wil doorbrengen, is een leraar jouw perfecte partner.

vakantie

2. Een leerkracht weet hoe hij ouders moet aanpakken.

Leerkrachten moeten elke dag met ouders dealen en leren tijdens oudercontacten die ouwelui juist te bespelen. Dat wil zeggen dat hij ook jouw ouders binnen de seconden weet in te palmen. Bonuspunten!

I love you

3. Je leert bijna elke dag iets bij.

Het is hun job om op de hoogte te zijn van de actualiteit. Bovendien staan zij de hele dag in contact met kinderen of jongeren, waardoor zij altijd mee zijn. En jij dus ook.

Iq

4. Hij kan goed om met kinderen.

En dat komt goed van pas wanneer jullie ooit aan kinderen beginnen. Maar ook als jij een aanval van PMS of een hysterische huilbui krijgt, weet hij wat te doen.

not fair

5. Hij is onbaatzuchtig.

Leraren denken in de eerste plaats aan de gevoelens en wensen van de ander. En een relatie waarin iemand rekening houdt met jouw emoties is fijn. Bovendien komt dit ook tot uiting binnen de vier muren van je slaapkamer. Plezier verzekerd!

rapunzel

6. Hij zet elke situatie naar zijn hand.

Hun job leert hen elke gebeurtenis naar iets goeds om te zetten en ze blijven altijd kalm. Ook als jij totaal onredelijk bent.

teacher

7. Hij wordt niet gedreven door geld.

Het draait hen om voldoening. Als dat niet sexy is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.