Home LOVE & SEX 7 fantasieën voor een beter seksleven

7 fantasieën voor een beter seksleven

Corbis
Een beetje fantaseren, daar is niets mis mee. Integendeel, het kan je alleen naar een nòg hoger niveau tillen, toch? Dit zijn de 7 meest populaire fantasieën van vrouwen, en nee, je hoeft het hem echt niet te vertellen. 

1. Seks met de buurman

En is je buurman een kalende gepensioneerde, dan is het misschien die knappe papa aan de schoolpoort, je surfleraar, of die sexy barista die elke zaterdag de perfecte cappuccino voor je schenkt. Het is in elk geval iemand die je kent maar die niet weet dat je over hem fantaseert. Kinky!


2. The bad guy

… of de oerman. Een man die testosteron uit elke vezel van zijn lichaam ademt. Misschien is het wel die gespierde bouwvakker die gisteren naar je floot, of die zweterige acteur in die actiefilm die je zaterdag met een half oog hebt bekeken? Het is in elk geval een man die alles, ja echt alles, met je mag doen.

3. Kijken…

en bekeken worden. Of het nu seks is in de auto tot de ruiten aangedampt zijn, of gefoefel in de sauna… Als de kans dat jullie betrapt worden maar groot genoeg is.

4. Good girl, bad girl

Ben jij in het echte leven maar een braaf watje, dan ben jij in je dromen Xenia The Warrior Princess. Durf je in het echte leven die knappe kerel aan de bar nauwelijks aan te kijken, dan sleur je hem in je dromen van die barkruk, trek je hem tegen je gilet, en trakteer je hem op een hete tongkus terwijl iedereen het heeft gezien. Achteraf trakteer je hem nog op een striptease, uiteraard.

5. The (E)X-Files

De ex, natuurlijk. De  combi van woede, verdriet en 'we hebben een geschiedenis samen', zorgt voor een explosie in je baarmoeder. Jullie hebben seks, beginnen misschien zelfs een affaire. En je lieve lief weet daar niets van, uiteraard.

6. Meisjes!

Dit is vooral een fantasie van vrouwen die het nog nooit met een vrouw hebben gedaan. Zelfs al heb je in het echte leven nog nooit gevoelens gehad voor een paar borsten, in je stoute dromen kan het allemaal!


7. Mag het iets meer zijn?

Drie, vier, een dozijn, een hele klas… Hoe meer mensen in je slaapkamer hoe liever. En wat er dan gebeurt, dat laten we helemaal over aan jouw wildste fantasie.

Bron: http://www.everydayhealth.com

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.