Home LOVE & SEX 6 trucjes voor een beter orgasme

6 trucjes voor een beter orgasme

Wil jij graag meer genieten van seks of vind je het soms moeilijk om klaar te komen? Met deze 6 tips is een o-oo-oooorgasme dichterbij dan je denkt.

In positie

Sommige standjes maken het makkelijker voor je om klaar te komen tijdens de seks. Zo kan je bovenop hem gaan zitten, waardoor het topje van je clitoris over zijn schaambeen wrijft. Lig je onderaan, dan helpt het om een kussen onder je poep te leggen.

Maak een praatje

Mannen willen graag weten of ze goed bezig zijn. Maak hem dus duidelijk wat je wel lekker vindt en waar je minder voor te vinden bent. Zeg je het liever niet rechtstreeks? Laat het hem dan merken door je gekreun.

Ken jezelf

Het is extra moeilijk om aan je lief duidelijk te maken wat je zelf leuk vindt als je het eigenlijk niet weet. En nee, we kunnen het niet genoeg zeggen. Door af en toe te masturberen ken je je eigen lichaam beter en weet je ook waar je gevoelig op reageert.

Neem risico’s

Door een gevaarlijke inspanning te doen of naar een horrorfilm te kijken maak je dopamine vrij in je hersenen. Die zorgt ervoor dat je intenser kan genieten van seks, het verhoogt je seksuele energie en het maakt je meer opgewonden.

Uitstelgedrag is goed

Hoe langer je de spanning opbouwt, hoe groter de ‘explosie’ is. Voel je dat je bijna klaarkomt? Vertraag dan het ritme. Herhaal dat een paar keer en je orgasme zal uiteindelijk nog intenser zijn.

Lees een erotisch boek of kijk een film

De meesten onder ons houden niet zo van porno, maar voor wat erotiek deinzen we niet terug. Sinds de opkomst van de 50 tinten-trilogie boomt de erotische literatuur en vind je in elke boekhandel tientallen soortgelijke boeken. Maar ook erotische films kunnen zorgen voor meer opwinding en brengen je honderd procent in the mood.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.