Home LOL MUST HAVE: Lidl verkoopt een XXL opblaasbare unicorn voor 6 (!) personen

MUST HAVE: Lidl verkoopt een XXL opblaasbare unicorn voor 6 (!) personen

Wie van jouw vriendinnen neem je mee 'aan boord'?

© Lidl

Ga deze zomer Jack Sparrow achterna en verover de zee. Niet op een piratenboot, maar op de XXL opblaasbare eenhoorn die je bij Lidl kan kopen. Aye aye, captain!

Less is more. Maar niet als het van Lidl afhangt! We zagen de zwembaden en zeeën de voorbije jaren op vakantie al vollopen met opblaasbare zwembanden in alle kleuren en vormen. Dit jaar is de hype nog lang niet voorbij. Integendeel, de nieuwste trend zijn matrassen waarvan je zou denken dat ze steroïden hebben genomen. Het zijn namelijk XXL varianten van de klassieke zwembanden.

Onvergetelijke zomer

Vorig jaar vroeg je waarschijnlijk nog aan een van je vriendinnen om een flatterende foto van jezelf te maken op een opblaasbare unicorn. Nu mag die bestie mee aan boord, want Lidl verkoopt een exemplaar waar je met maar liefst zes personen tegelijkertijd op kan. Het ronddobberende magische wezen is 4,9 op 4,5 meter groot, heeft acht drankjeshouders – want we hebben allemaal wel een vriendin die niet genoeg heeft met één cavaatje – , een flessenkoeler, praktische handgrepen, een minivlot om makkelijk op te stappen – vooral handig voor diezelfde vriendin na die twee cava’s – en aanlegtouwen.

Jullie luxepaardje is opgeblazen in zo’n 20 minuutjes met een simpele handpomp. De XXL unicorn kost 199 euro en kan je online bestellen op de website. Leg samen met vijf vriendinnen en je bent slechts 33 euro kwijt. Een klein bedrag voor de ongetwijfeld onvergetelijke zomer die je op dit gigantisch beest zal beleven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.