Home Lifestyle 28 x disrespect, dodelijke blikken en degoutant gedrag in de twaalfde aflevering...

28 x disrespect, dodelijke blikken en degoutant gedrag in de twaalfde aflevering van ‘Temptation Island’

Het disrrrespect van Tim tegenover Deborah blijft maar komen. Kan iemand alsjeblieft zeggen dat deze man een late aprilgrap is?

Zij die net als wij dachten dat het na aflevering 8 en 9 van ‘Temptation Island’ saai uitbollen zou zijn naar de hereniging, zijn vandaag fout bewezen. In twee gekke minuten vielen we nog maar eens van de ene verbazing in de andere en kregen we waar we stiekem allemaal voor kijken: drama en degoutant bedrog. Wat daaraan voorafging was veel van wat we de voorbije weken al zagen: Tim die last heeft van zijn klimop, Cherish die ‘m maar al te graag wil snoeien en Mezdi die het bos door de bomen niet meer ziet. Een klein overzicht.

1. Bij het ontbijt krijgen we een mokkende Mezdi te zien. We denken te weten wat hem dwarszit.

Vermoedelijk gooide het hotelpersoneel Mezdi’s favoriete badjas in de was en moest hij daarom het enige bovenstuk dat hij nog in zijn koffertje had, een warme coltrui, aantrekken in zo’n dertig graden. Een mens zou voor minder een pruillip opzetten.

2. Rick had zijn shirt best even bij Mezdi’s badjas gestoken, want met die vlekken ziet hij eruit alsof hij na een nachtje doorfeesten rechtstreeks van een louche Thaise bar komt.

Wat in het geval van de presentator best aannemelijk klinkt.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Rick last heeft van buikzweet – of z’n drankje naast zijn mond goot. Enkele afleveringen geleden verscheen hij ook al met een vuil T-shirt op het appel. Trek het je een beetje aan hè, Rick.

3. Na de White Party in aflevering 10, kiest Annelien voor een zwart thema. Al kreeg Deborah deze keer de dresscode niet mee.

Briefen lijkt niet Anneliens sterkste kant.

4. De presentatrice is een beetje in een sadistische bui wanneer ze de dames meldt dat er een kampvuur komt.

Daniëlle en Megan lijken onmiddellijk te begrijpen wat de ze bedoelt met het veelzeggende ‘niet stilgezeten’.

5. Alleen Deborah is niet helemaal mee.

Terwijl Deborah zich luidop afvraagt wat Annelien zou willen zeggen, vragen wij ons af of de Aalsterse vergeten is dat de bril die haar ogen kan beschermen tegen de felle Thaise zon gewoon op haar hoofd staat.

6. Ondertussen is Tim aan de andere kant van het eiland vooral bezorgd om zijn eigen entertainment.

Het zou toch zonde zijn om die gratis vakantie in Thailand te laten verpesten door een schuldgevoel, nietwaar.

7. Gelukkig staat mama Mezdi altijd klaar om Tim op zijn plaats te zetten zoals alleen hij het kan.

Voor meer savage steekjes van Mezdi kunnen we je naar zijn splinternieuw Twitter-profiel @mmezdi verwijzen.

 8. Voor het vijfde en laatste kampvuur trekt Rick toch een proper hemdje aan.

De presentator trapt de avond af met een zoveelste poging om een zinnige uitleg voor zijn onzinnig gedrag uit Tim te krijgen. Geef het toch op, Rick.

9. Ik weet niet wie er allemaal robots kent, maar Tim is er geen.

Robots kunnen namelijk geen verliefdheid voelen die groeit en gaat waar ze niet gaan kan, zoals klimop doet. Snap je?

10. Dat de klimop naar Tims gezond verstand is gegroeid en het verstikt, is al even duidelijk.

En toch doen uitspraken zoals ‘Ik heb totaal geen spijt!’, ‘Als Deborah mijn een smeerlap vindt, is dat maar zo!’ en ‘Ze moet mijn keuze respecteren!’ elke keer opnieuw onze mond openvallen. Kan iemand alsjeblieft zeggen dat deze man een late aprilgrap is?

11. Dan maar over naar de beelden van De Schreeuw van Deborah  – Munch wie? – die ook bij de mannen door merg en been gaat.

Check vooral het geschokt handje van Kevin.

12. Opnieuw kan Tim op weinig steun van zijn maten rekenen. Bliksemende blikken is het enige wat hij krijgt van Kevin en Jeremy.

If looks could kill.

13. Bij de beelden van Megan is de sfeer vrolijker. Het moet de allereerste keer in de geschiedenis van het programma zijn dat er algehele hilariteit ontstaat wanneer iemand seksbeelden te zien krijgt.

Dat is dan nog maar eens een bewijs dat dit het meest verknipte seizoen ooit is.

14. Het lachen vergaat Kevin even wanneer Rick vraagt naar de toekomst met Chloë, waar de Oostendenaar op dat moment duidelijk nog zijn twijfels over heeft.

(Wat zal blijken, aangezien hij na ‘Temptation Island’ nog aan Megans deur belandt met verontschuldigingen en mooie beloftes…)

Je ziet Kevin bijna denken: ‘Rick, oetje muule’

15. Megan krijgt eveneens seks te zien, maar zij lacht eerder groen.

Groen van walging en níet van jaloezie, als we de Oostendse mogen geloven.

16. Waarop Annelien met één blik ‘Is dat niet een beetje hypocriet, Megan?’ zegt, zoals alleen zij het kan.

We vermoeden dat veelzeggende blikken werpen een belangrijke vereiste is bij de sollicitatie voor ‘Temptation Island’-presentator.

17. Het Algemeen Nederlands onder de knie hebben, lijkt een minder belangrijke vereiste. De oplettende kijker hoort Annelien duidelijk ‘disrespectvol’ zeggen, en niet ‘respectloos’.

Al kunnen we begrijpen dat Annelien Daniëlles favoriete woord begint over te nemen. We betrappen onszelf er ook steeds vaker op onze zinnen af te sluiten met ‘snap je?’, snap je?

18. IJskoning en -koningin Mezdi en Daniëlle, die zich bij vorige kampvuren ondanks teleurstellende beelden altijd cool wisten te houden, tonen eindelijk emotie.

Zijn we de enigen die even denken dat Mezdi in het midden van een pijnlijke zin in tranen zal uitbarsten? Die pauze is zo pijnlijk.

19. Weet je nog hoe vroeger fakkels omver geschopt werden en longen uit het lijf geschreeuwd werden bij het wegstappen van een kampvuur? Wij missen dat.

Megan geeft een goede aanzet, maar er mag wat meer drama bij. Al belooft haar reactie wel voor de hereniging met Kevin. We wachten vol spanning tot je hem vindt, Megan!

20. Het disrrrespect van Tim komt alweer net na een kampvuur tot een hoogtepunt.

Geen beter moment om je minnares een cringy compliment te geven dan midden in het verhaal over je gebroken vriendin.

21. Nu ze de floshua van Joshua leerde kennen, is Megan niet langer onder de indruk van het Oostends harnaaltje van haar ex.

En dat mag heel Vlaanderen en Nederland weten.

22. Niemand die Tim nog een greintje liefdesgeluk gunt. Maar een trouw in ‘Temptation Island’-stijl willen we allemaal zien, toch?

Tim – tien jaar ouder en hopelijk zonder die afgrijselijke grasmat op z’n hoofd – die in zijn gele zwemshort voor ceremoniemeester Rick staat, met Mezdi in zijn badjas ernaast als getuige: romantischer wordt het niet.

23. Helaas lijkt Cherish niet helemaal te vinden voor het idee.

Het masker verbergt wat ongetwijfeld een blik van ongeloof, paniek en irritatie is.

24. Voilà, daar heb je de blik.

Zoiets hadden we inderdaad in gedachten.

25. Op het feestje in Villa Ayundra kijken en klinken Daniëlle en Fabrizio veelzeggend naar de camera, waarmee ze een brave imitatie van het fameuze zwembadmoment van Merijn en Pommeline geven.

Ironisch genoeg zal het ook voor die laatste pijnlijk zijn om dit moment – en vooral wat volgt – te moeten zien.

26. De gedachte aan Kevins garnaaltje heeft Megan ondertussen doen verlangen naar het betere – nu ja, het grotere – werk.

And she ain’t too proud to beg.

27. Kan iemand ons uitleggen waarom Kevin en Chloë elke keer familieleden vermelden wanneer het over seks gaat?

Het begint een beetje vreemd te worden.

28. Het probleem wordt helemaal duidelijk wanneer Kevin voor de tweede keer zijn belofte aan zichzelf – en waarschijnlijk aan zijn ma – verbreekt en besluit nóg eens net na de daad zijn excuses aan zijn mama aan te bieden.

Wat volgt is mogelijks de minst sexy conversatie na een vrijpartij in de geschiedenis der vrijpartijen.

Tot volgende week!

Check hier ons sappig ‘Temptation’-nieuws!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.