Home LOL Deze TikTokker ontdekte een creepy scène in de musicalserie ‘Glee’

Deze TikTokker ontdekte een creepy scène in de musicalserie ‘Glee’

Wedden dat je het zelf nog nooit had opgemerkt?

Glee
© Fox

Na ‘Gossip Girl’ en ‘High School Musical’ werd er op TikTok nu ook een foutje gespot in de musicalserie ‘Glee’. Al gaat het hier niet om een vestimentair probleem of error in het script, maar eerder om een creepy detail. Wedden dat je het zelf nog nooit had opgemerkt?

Was jij vroeger een grote fan van ‘Glee’? Dan herinner jij je vast nog dat Rachel Berry (Lea Michele) en haar collega’s vaak moesten optreden voor een groot publiek. Voor de meeste series schakelen ze dan een aantal figuranten in en dat was ook bij de musicalserie niet anders. Alleen lijkt het erop dat er een aantal personen niet zijn komen opdagen, want enkele van de lege stoelen werden opgevuld met poppen.

Niet zo levendig publiek

Het is TikTokker @kellysipos die het bizarre detail heeft opgemerkt. Zij deelde vervolgens ook het specifieke fragment uit de aflevering ‘Thanksgiving’ uit seizoen vier op haar account. Tijdens het herbekijken viel het haar op dat sommige personen uit het publiek niet zo levendig waren als anderen en toen werd het haar duidelijk dat er verschillende poppen in de zaal zaten.

@kellysiposTHIS NEEDS TO BE SEEN. IM TERRIFIED. RYAN MURPHY EXPLAIN. ##foryou ##viral ##glee♬ original sound – kellysipos

Heel wat andere gebruikers van de populaire app waren ook lichtjes in shock, want het filmpje werd ondertussen al meer dan 500.000 keer bekeken. Daarnaast werd het ook al verschillende keren gedeeld op andere kanalen. Sommige fans konden nog wel lachen met het moment. ‘Ik ben er vrij zeker van dat al het budget van de show werd opgebruikt aan de haarproducten van Mr. Schuester.’ En andere TikTokker schreef dan weer dat poppen regelmatig gebruikt worden in scènes waar veel mensen aanwezig zijn. Het is namelijk een stuk goedkoper dan allemaal figuranten inhuren. Zo werd deze methode ook al meerdere keren gebruikt in de reeks ‘The Office’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.