Home LOL OOPS: 10 tekenen dat je echt geen dancing queen bent

OOPS: 10 tekenen dat je echt geen dancing queen bent

Jouw danspassen hebben iets weg van de paringsdans van een giraf in combinatie met een kikker die stoned is.

Het is weekend! Tijd om alle frustraties van die drukke werkweek volledig weg te shaken op de dansvloer. Helaas zijn we niet allemaal rasechte dancing queens. Dit zijn tien tekenen dat jij absoluut géén prima ballerina bent.

1. Spasmen

Wanneer mensen je zien dansen, twijfelen ze of ze de 100 moeten bellen of het gekkenhuis. Je beste moves lijken eerder op vreemde stuiptrekkingen, en men vreest vaak dat je een toeval krijgt. Oops!

2. Boksbal

Je slaagt erin om op één avondje uit tegen minstens 35 andere mensen te botsen met je ongecontroleerde bewegingen. Als je geen andere slachtoffers maakt, ben je vaak zelf de pineut en eindig je sowieso na een tijdje pardoes op de grond.

3. Morsen

Om een of andere duistere – en financieel niet zo interessante – reden giet je tijdens het dansen telkens de helft van je drankje uit over jezelf, je danspartners of die arme onbekende die toevallig in je buurt staat.

4. Ritme

Het lijkt wel alsof je oordopjes in hebt of tijdelijk doof bent, want je danspassen kunnen niet nóg meer naast het ritme zitten. Jij bent diegene die headbangt op Céline Dion en er rotsvast van overtuigd is dat het zo echt wel moet.

5. Entertainment

Je vrienden vinden het heerlijk om naar je te kijken. Niet omdat je de vloer met hen aanveegt met je dancing skills, maar net het omgekeerde. Ze voelen zich instant beter over hun eigen moves.

6. Oldskool

Jij haalt nog danspasjes boven die zelfs je ouders not done vinden. Het oorstokje, de twee vingers van links naar rechts voor de ogen en de ‘ik spring in het zwembad’-move passeren de revue, allemaal én elke keer opnieuw.

7. Stok

Controle over je lichaam krijgen, gaf je jaren geleden al op. Je bent zo stijf als een plank en je onderlijf lijkt nooit mee te bewegen met je bovenkant.

8. Muurbloempje

De bar, de zijkant, buiten… Alles lijkt leuker dan tussen vijf miljoen zwetende mensen staan in het midden van de dansvloer. Een beetje bijkletsen is toch veel leuker? Alleen jammer dat de muziek zo luid staat, mag dat wat stiller, ja?

9. Auwtsch!

Na een kwartier dansen – of een poging tot – heb je pijn in je onderrug, voel je je voeten niet meer door die verdomde hakken en zweet je als een babyotter.

10. Attitude

Je trekt je niks aan van wat anderen over je denken en doet gewoon je ding. Je gaat er all the way voor en je danst like nobody’s watching. Amen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.