Home LOL LOL: dit meisje vond haar nagels niet verzorgd genoeg voor een verlovingsringselfie,...

LOL: dit meisje vond haar nagels niet verzorgd genoeg voor een verlovingsringselfie, en dit was haar oplossing

Het hilarische en herkenbare verhaal achter deze selfie ging instant viraal.

© @goodgaljenjen via Twitter

Twitter staat in rep en roer omwille van een verlovingsringselfie die viraal is gegaan om de meest hilarische, maar stiekem ook erg herkenbare reden. Een pasverloofde vrouw vond haar nagels niet verzorgd genoeg voor een verlovingsringselfie, en schakelde dan maar de hulp van haar nicht in. Het resultaat is briljant.

‘Het lief van mijn nicht vroeg haar ten huwelijk, maar ze had haar nagels niet gelakt’, tweette ene Jenna uit Melbourne gisteren samen met twee foto’s.

Op de eerste foto lijkt er niets vreemds aan de hand te zijn. Je ziet het pasverloofde koppel kussen terwijl de vrouw trots haar ring toont.

Het tweede beeld toont echter hoe het er écht aan toe ging tijdens de shoot. De hand waar de verlovingsring aan pronkt, blijkt helemaal niet die van de verloofde vrouw, maar wel die van haar nicht Jenna.

Jenna had haar nagels namelijk wél gelakt, en dat vond het echtpaar in spe nu eenmaal mooier staan op de foto.

Het hilarische verhaal ging in no time viraal. Jenna’s tweet werd sinds gisterenochtend al meer dan 655.000 keer geliked en 157.000 keer geretweet.

‘Ik kan niet geloven dat hij haar vriendinnen niet heeft gewaarschuwd!’, reageerde iemand. Een andere vrouw zei dan weer dat ze er ten allen tijde voor zorgt dat haar manicure on point is mocht haar lief haar plots ten huwelijk vragen. We feel ya, girl.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.