Home LOL MUST VISIT: Brussel krijgt een eigen trampolinepark voor jong én oud

MUST VISIT: Brussel krijgt een eigen trampolinepark voor jong én oud

Jump for joy!

Hou jij van trampolinespringen? Maar spring je in je tuin bijna uit je vel van de koude temperaturen? Dan hebben wij dé ultieme oplossing voor jou gevonden, want vanaf morgen opent er een gigantisch indoortrampolinepark in Brussel. Hup met die beentjes!

Het trampolinepark Jump XL opent morgen voor de allereerste keer de deuren in Brussel. In het park staan verschillende grote en kleine trampolines, hindernissen en tal van andere spectaculaire uitrustingen. En weet je wat er nog zo leuk is? Het park is er voor jong én oud. Hoera!

Op de trampolines kan je verschillende trucs oefenen. Maar je kan ook vanop een bepaalde hoogte naar beneden springen, salto’s maken, op de muren lopen of je kan je beste moves bovenhalen voor het hindernissenparcours. Kortom: springplezier verzekerd!

Volgende teambuilding?

Jump XL was al enorm populair in het buitenland. Zo hebben ze al verschillende parken geopend in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ons Belgenlandje telde al enkele trampolineparken in onder meer Gent, Antwerpen en Hasselt. Maar nu kan je dus ook naar hartenlust gaan springen in Brussel.

Wil je het kind nog eens uithangen of wil je je baas overtuigen voor een leuke teambuilding? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de website van Jump XL.

Nog meer leuke adresjes voor je uitstap in Brussel:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.