Home LOL HEBBEN: dit is de ideale strandstoel voor boekenwurmen

HEBBEN: dit is de ideale strandstoel voor boekenwurmen

Gedaan met die stijve nek!

© chen zo via Unsplash

De zomervakantie is de ideale periode om weer wat meer te lezen. Helaas krijgen we op reis al snel een stijve nek als we in het zonnetje liggen met een boek. Maar verbetering is in zicht! Amazon verkoopt nu namelijk de droomstoel voor boekenwurmen.

De boekenstapel bij je thuis wordt tijdens het jaar steeds groter, want lezen na het werk of tijdens je overvolle weekends komt er helaas niet meer van. De zomervakantie is dan ook het uitgelezen – pun intended – moment om weer met je neus in de boeken te duiken.

Wat is zaliger dan op reis in het zonnetje liggen met een goed boek in de ene hand, een cocktail in de andere hand en het geluid van de zee op de achtergrond? Helaas krijgen we na een tijdje spierpijn in onze armen door dat boek de hele tijd recht te houden of staan we na een halfuur recht met een stijve nek. De ideale leespositie in een strandstoel is zoals de perfecte slaappositie in een bus: onbestaand.

Handige opening

Gelukkig bestaat nu de perfecte oplossing, want Amazon verkoopt de droomstoel voor alle boekenwurmen. Het zonnebed heeft een superhandige opening aan het hoofdeinde, waar je heel comfortabel je gezicht in kan leggen om zonder problemen dat boek te verslinden. Bovendien heeft het ligbed een kussentje en twee gaten aan de zijkanten voor je armen. Ga op je buik liggen, leg je literair meesterwerk op de grond of in het zand, en laat je meeslepen door het verhaal.

Je kan de zalige stoel hier online bestellen voor iets meer dan € 55. Voor € 6 extra verzenden ze een exemplaar naar je adres in België. Ben je niet zo’n leesfanaat? Dan voorkomt een dutje op dit ligbed alvast een verbrand hoofd. Bovendien is op je smartphone tokkelen zo ook een pak makkelijker.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.