Home LOL HAHA: dit zijn de meest foute openingszinnen ooit

HAHA: dit zijn de meest foute openingszinnen ooit

Gebruik nummer 7 en je ziet ons nooit meer terug!

Wie dit weekend een stapje in de wereld zet, kan er zich maar beter op voorbereiden: de meest idiote openingszinnen die mannen uitkramen in een poging je te verleiden. Bring it on!

Joey uit ‘Friends’ kwam steeds weg met zijn ‘How you doin’?’, maar van de andere mannen verwachten we toch iets meer creativiteit. Of iets minder. Tja, een vrouw weet nooit wat ze wil hé.
Deze openingszinnen willen we NOOIT meer horen, en ik herhaal nooit!

1. Ken ik je van ergens?

Wat willen mannen met deze zin bereiken? Als het antwoord ja is, dan ben je instant beledigd. Dat betekent immers dat ie je niet meer herkent. En komaan, je ziet er toch altijd fabulous uit!

2. Je hebt mooie ogen.

Het grootste cliché compliment in de geschiedenis van de mensheid. Ogen kunnen toch nooit lelijk zijn? Dat is trouwens ons standaard antwoord op de vraag wat we het mooiste vinden aan onszelf. Dus iets meer moeite doen jongens.

3. Kom je hier vaak?

Stalker alert maal driehonderdduizend als het antwoord ja is, want gaat ie voortaan dan ook vaker komen naar jouw favo bar?! Damned!

4. Wat ruik je lekker!

Gast, als je me ruikt dan sta je te dicht! Geloof me, jij bent de enige die men van één kilometer afstand ruikt. Take it easy with the parfum, serieus.

5. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog eens langslopen?

Ik geloof in liefde op het eerste zicht, maar dat heeft toch een volledig ander gezicht. Byebye! We hebben trouwens liever dat je óns een complimentje geeft, narcist.

6. Je vader moet wel een terrorist zijn, want je bent echt een bom.

Dit werkte misschien twintig jaar geleden, toen we niet om de paar dagen ergens in de wereld geconfronteerd werden met een aanslag. Nu ligt het net iets gevoeliger én is die zin even stom als vroeger.

7. Ik heb zin en jij hebt een opening.

Dit is veruit de ranzigste der openingszinnen. Telkens we die horen, jeukt het om die man een ferme koek te geven op één bepaalde opening. Daag tandjes.

8. Ik ben mijn telefoonnummer kwijt. Mag ik het jouwe?

Sorry, ik ga enkel uit met slimme mannen en jij bent precies nog niet in staat om tien cijfertjes te onthouden. Voor je het weet, vergeet ie zelfs je verjaardag. Nee dankje!

9. Heb je een vriend?

Eigenlijk niet, maar nu jij me dat vraagt plots wel. Toevallig! Deze zin geeft trouwens onmiddellijk aan dat die man maar op één ding uit is… En het is geen diepzinnig gesprek.

10. Als jouw linkerbeen kerst is en jouw rechterbeen Pasen, mag ik dan tussen de vakanties wat tijd bij je doorbrengen?

O hell no, die mep je even in zijn Jingle Bells. Gelieve af te blijven van onze favoriete feestdagen (kerst= cadeautjes & Pasen= massa’s chocolade).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.