Home LOL Deze trui is je redder in nood als je even geen zin...
ADVERTENTIE

Deze trui is je redder in nood als je even geen zin hebt in sociaal contact

Ruth Grace
Je hebt zo van die momenten dat je gewoon even met rust gelaten wil worden. Je kan je oortjes insteken of doen alsof je het niet gehoord hebt, maar some people just don’t get it. Gelukkig bestaat er een makkelijke manier om de boodschap voor eens en altijd duidelijk te maken. Enter: de Leave Me Alone-sweater.
ADVERTENTIE

Baaldag op het werk of je hebt gewoon nood aan wat me-time? Je trekt je even terug in je kamer (mét de deur dicht), maar toch staat je moeder vijf minuten later op je deur te kloppen. Hoog tijd om het op een andere manier duidelijk te maken, en daar kan Ruth Grace ons bij helpen.
 

Ruth heeft namelijk een trui ontworpen die veel effectiever is dan een ‘Do Not Disturb’-bordje. Ze heeft er zelfs een patroon voor online gezet zodat je de sweater makkelijk kan namaken. Je kan haar Leave Me Alone-sweater bovendien op drie manieren dragen: als een rolkraagtrui, off the shoulder of volledig over je hoofd getrokken. Je kan hem zelfs met een rits helemaal toetrekken zodat zeker niemand je kan storen. Als de boodschap dan niet duidelijk is dan weten we het ook niet…
 

leave me alone-sweater
 

Ook deze uitvindingen zijn echt geweldig:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.