https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL 9 dingen die we leerden in de vierde aflevering van ‘Temptation Island’

9 dingen die we leerden in de vierde aflevering van ‘Temptation Island’

Het resort van de vrouwen is gewoon een puppyparadijs!

VIJF
De geschiedenis leert ons dat een eerste kampvuur in 'Temptation Island' gepaard gaat met geveinsde gerustheid, teleurgestelde tranen en de eerste barstjes in het vertrouwen. Aflevering 4 van dit seizoen leert ons dat dat anno 2017 nog niet veranderd is. Maar dat is niet het enige wat we te weten kwamen.

1. Deze aflevering leerde ons vooral dat Pong – het resort van de vrouwen – een puppyparadijs is!

De heftigste emotie die we tijdens deze aflevering voelden, is de angst voor het arme hondje dat bijna onder het busje van de vrouwen terechtkwam.

Kijk, daar zijn ze weer!

2. Jefferson is heel slecht met namen.

Nadat hij zijn temptation Danyla in de eerste aflevering 'Save queens' noemde – naar de tekst die op haar bikini stond – doopte hij Ken nu tot 'fake ass Justin Bieber' en Alex tot 'King Kong'.

3. Annelien en Rick zijn nog steeds van grote entertainmentwaarde, vooral tijdens het kampvuur.

Zo verschieten, Annelien. We hadden Lize toch al 100 keer zien flippen in het 'Op het fucking eerste kampvuur, man!'-stukje, zeker.

4. De voorbije afleveringen probeerden de 'Temptation Island'-makers ons er ervan te overtuigen dat Jolien de jaloerse naïeveling in haar relatie is. Deze week bleek het gewoon Herbert te zijn.

Verrassing!

Naïef, want als er één vraag is waarop je het antwoord van een verleidster in 'Temptation Island' nooit mag geloven, is het: 'Is het gemeend?'. Néé Herbert, Saartje vindt je gewoon 'makkelijk to play' en 'she will play that shit'.

Maar terwijl Herbert welwillend en naïef met z'n hartje laat spelen, maakt Jolien zich nog altijd – voor de vierde keer in vier afleveringen! – zorgen om zijn hormonen.

5. Alex moet het bij het verleiden duidelijk van zijn gorillalichaam en gladde praatjes hebben, en niet van z'n groot hart.

Misschien tasten al die proteineshakes de tact en gevoeligheid van een mens aan?

6. Jefferson heeft ook een gevoelige kant en die is best wel schattig.

We hebben al een beetje medelijden nu we zo goed als zeker weten dat hij z'n Lize kwijtraakt aan 'fake ass Justin Bieber' Ken. Arme Jeffie*.

* We nemen deze uitspraak terug als hij haar bedriegt, uiteraard.

7. Na al die jaren 'Temptation Island' blijft het geweldig awkward om te zien hoe een kandidaat doet alsof de beelden hem/haar he-le-maal niet raken, terwijl het duidelijk wel het geval is.

Zoals wanneer Niels in het midden van z'n zin besluit dat het geen zin heeft te faken dat hij blij is met z'n beelden en de glimlach dan maar van z'n gezicht veegt.

Of zijn vriendin Rosanna die zegt dat Parastoo haar helemaal niets doet, terwijl haar blik verraadt dat ze de opdringerige verleidster op dat moment in haar hoofd een flink pak rammel aan het geven is.

8. Een leuk weetje: volgens Lisa zegt men in Nederland niet kampvuur, maar 'vuurkamp'.

Al verraadt haar twijfelachtige blik dat het weleens een slip of the tongue kan zijn.

9. Een nog veel leuker weetje: Jefferson heeft een stijltang bij op Temptation Island.

(Oké, hij kan ze geleend hebben van een verleidster, maar laat ons de pret niet bederven.)

Wij hebben maar twee gedachten: 1. Waarom? 2. Hoe hilarisch zou het zijn als hij z'n blonde krulletjes plat zou stijlen?

Meer over 'Temptation Island':