Home LOL 6 struggles van vrouwen in de zomer

6 struggles van vrouwen in de zomer

It's a hard knock life for us (women). Als de temperatuur stijgt, zo ook ons stresslevel. Herken jij deze zes hittegerelateerde problemen?

1. Smeltende make-up

Toegegeven, je was niet helder aan het denken toen je deze ochtend make-up op je gezicht smeerde. Tegen de middag is de helft er al af gezweet. Tegen de avond zie je eruit als een gotische panda.

© Giphy

2. Sweaty boobies

Je troeven worden je ergste nachtmerrie bij 30 graden. Je boobies krijgen vapeurs omdat ze de hele dag gevangen moeten zitten. Doe een Elzatje zodra je thuiskomt en let it (of them) go.

© Giphy

3. Giga okselvijvers

Opeens zijn ze er en dan is er geen houden aan. Eén druppel okselzweet en het hek is van de dam. Enter: okselvijvers en een hele dag met je armen naar beneden lopen.

© Giphy

4. Foute timing

Net als het zweet op je voorhoofd staat te parelen, kom je hém tegen. Jij wil zo snel mogelijk de andere kant uit lopen (of slenteren, no excercise tijdens een hittegolf), maar hij wil graag een praatje slaan. Je voelt de druppels zweet van achter je oren je nek in lopen. Zó gênant.

© Giphy

5. Extreme wulpsheid

Van waar komen al die mannen met hun schitterend, gespierd, zwetend, heet lijf? Where have you been all my life, denk je met je kin op de grond? Tijdens een hittegolf trekken mannen zonder schroom hun t-shirt uit. Je hoort ons niet protesteren, maar het is zó verdomd moeilijk om je te concentreren.

© Giphy

6. Zweetreet

De zeteltjes op de bus zijn bekleed met zo'n plasticachtig materiaal waarvan je nú al weet dat je billen er straks aan plakken. Terwijl je neerzit, kussen je dijen elkaar intens en ontstaat er een soort microklimaat: tropisch, ondraaglijken naar jouw gevoel zo'n 100 graden te heet. Als het kon, zou je tot de stelplaats meerijden met de buschauffeur. Maar hé, het is oké, om dapper recht te staan met een zweetreet van jewelste en te doen alsof je neus bloedt.

© Giphy

Lees ook:

Deze zomerse snacks zijn dikmakers

Spermacel zwemt sneller in juli en augustus