Home Lifestyle 19 x kapotte relaties, recht voor de raap Rick en een rondje...

19 x kapotte relaties, recht voor de raap Rick en een rondje ringen gooien bij de reünie in ‘Temptation Island’

Een vastberaden Megan verzekert Annelien ervan dat haar ogen opengegaan zijn. Het is eraan te zien.

‘t is gebeurd, zou Erik Van Looy zeggen. De ‘Temptation Island’-koppels zijn herenigd en de eindstand is een trieste 1 op 4 geworden. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma kwamen er geen tranen noch schreeuwpartijen aan te pas, maar dat betekent niet dat deze reünie geen pijnlijke vertoning werd. Deze momenten maakten de vijftiende aflevering het bekijken waard.

1. Voor hun reünie geloofden we graag dat Mezdi in het gezelschap van zijn vriendin Daniëlle zijn arrogante attitude aan de kant zet en een lieve jongen is.

Helaas, de arrogantie blijkt in het pakket dat Mezdi heet te zitten. Geweldige wenkbrauwen, brede borstkas en een goed gevoel voor humor, maar de attitude moet je erbij nemen.

2. Twee weken lang vegeteren in een Thais resort zonder smartphone of ander digitaal entertainment, en nog heeft Mezdi geen tijd gevonden om een degelijke uitleg voor zijn wangedrag te bedenken.

Spraakzaam.

3. Nadat hij op haar tenen en haar hart trapte met zijn gedrag, gaat Mezdi bij het verlaten van het kampvuur ook nog op Daniëlles hielen staan.

En zo vertrappelt hij het laatste sprankeltje hoop op een verzoening. Niets dat een mens zo nijdig maakt als iemand die je schoen uittrapt, toch?

4. Up next: Megan en Kevin. Een vastberaden Megan verzekert Annelien ervan dat haar ogen dankzij Joshua (en zijn floshua) de voorbije weken opengegaan zijn.

Het is eraan te zien.

5. Geen hysterische huilbuien of schreeuwpartijen tijdens deze reünie dus. In plaats daarvan krijgen we drie sterke vrouwen die zonder een traan te laten een punt achter hun foute relatie zetten.

Twee weken al weet Megan wat ze tegen Kevin wil zeggen, en ze doet het met perfecte intonatie en gezichtsuitdrukking. Al zijn we nog steeds dankbaar voor ondertiteling wanneer de Oostendse haar mooi gestift mondje opentrekt.

6. Er rest presentator Rick dan ook niet veel meer dan dit stel exen het beste in hun verdere leven toe te wensen.

Heel subtiel wenst de Nederlander hen ook een beetje wijsheid toe. Want die kan voor de jonkies van de groep nog met de jaren komen. We hopen met Rick mee.

7. We love the drama, maar als het goed is mag het ook gezegd worden. Daarom: dankuwel om ons geloof in de liefde nog een beetje staande te houden, Jeremy en Vanessa.

En bedankt voor je zatte momentjes in de Hut, Jeremy.

8. Als ware ze net gekoppeld door Ingeborg, bestijgen de twee als enige overlevende koppel de Thaise trap der liefde.

Ze vergeten wel nog even achterom te kijken en te zwaaien.

9. Rick verdient alweer wat aandacht in dit overzicht. Want mochten we een grave Amerikaanse griet zijn, zouden we zeggen dat de presentator bij het laatste kampvuur savage as fuck is.

Recht voor de raap Rick spaart niemand. Niet Megan en Kevin…

…noch Tim…

…of Mezdi. Alle overspeligen krijgen een flinke portie waarheid voorgeschoteld van de Nederlander. En daarom zien we hem graag.

10. Het beste bewaren de ‘Temptation Island’-makers traditiegetrouw tot het laatst.

Deborah kent haar ex als geen ander, en wist dus op voorhand dat ze haar ‘Bitch, please’-blik nodig zou hebben. Ze heeft ‘m ongetwijfeld geoefend in de spiegel.

11. Na een verschrikkelijke week vol vragen, hoopt Deborah eindelijk een uitleg te krijgen voor het onbegrijpelijke gedrag van Tim.

Meer dan zeven schamele woorden wil de Aalstenaar er echter niet aan vuilmaken.

12. De nietszeggende uitleg wordt gevolgd door een stilzwijgend staren in de verte.

Zit Tim met zijn gedachten alweer bij Cherry’s kleine kontje en groot mondje?

13. Annelien leert snel van haar collega Rick en dropt een truth bomb voor Tim.

Deborah is duidelijk bang voor het antwoord van Tim. Zij vreest natuurlijk nog dat haar ex iets serieus zal beginnen met Cherish. Weet Deborah veel dat de verleidster op dat moment waarschijnlijk haar telefoonnummer, adres en haarkleur aan het veranderen is om uit de klauwen van de Aalstenaar te raken.

14. Het klein beetje gezond verstand dat hem nog rest, overtuigde Tim ervan de ring die hij voor Deborah kocht dan toch niet aan de vinger van Cherish te hangen.

Het kon hem er echter niet van verhinderen de ring alsnog aan Deborah te overhandigen op het laatste kampvuur, het exacte moment waarop hij niet zo lang geleden van plan was haar ten huwelijk te vragen.

15. Het volgende moment is one for the books. Met elke vezel van haar lichaam wil ze haar ex slaan, de huid vol schelden of gewoon eens goed huilen, maar Deborah slaagt erin mét de fameuze ring in haar hand een beheerste en bewonderenswaardige afscheidsrede af te steken.

Deborah, begin alsjeblieft een business in angermanagementcursussen. Wij schrijven ons nu al in.

16. Annelien gelooft niet wat ze ziet, terwijl Rick er allemaal een beetje triest van wordt.

Al kunnen dit ook gewoon de standaard kamvuurblikken van de twee presentatoren zijn. Vorig jaar gebruikten Rick en Annelien ze ook al tijdens de reünie.

17. Terug naar dappere Deborah. Nog steeds zonder één enkele traan laat ze Tim weten dat ook vriendschap er niet meer in zit.

De uitnodiging voor zijn (fictief) trouwfeest met Cherish mag hij vermoedelijk steken waar de zon niet schijnt.

18. En dan krijgen we een klein ‘Lord of The Rings’-momentje. Als een echte Frodo gooit Deborah de vervloekte ring in het vuur om zo een einde te maken aan haar lijdensweg.

De vergelijking houdt daar helaas op. In de film valt Gollum in het vuur, terwijl Tim mooi op het bankje blijft zitten.

19. Wat vermoedelijk volgde, maar wat we niet zagen: een ‘Temptation Island’-medewerker die het zakje met de ring uit het kampvuur vist om het juweel vervolgens perfect te positioneren voor een close-up.

Kwaliteitstelevisie maken gaat gepaard met risico’s, zoveel is duidelijk.

Tot volgende week!

Alles over ‘Temptation Island: hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.