Home Lifestyle Film OMG: zing mee met Adam Driver in de musicalfilm ‘Annette’

OMG: zing mee met Adam Driver in de musicalfilm ‘Annette’

De regisseur zoekt 2000 (!) figuranten en zangers in ons land.

© Getty

Heb je altijd al eens op de planken willen staan of droom je stiekem van een echte carrière in Hollywood? Waag dan nu je kans, want regisseur Leos Carax zoekt in ons land 2000 zangers en figuranten die willen meespelen in de musicalfilm ‘Annette’. Hij start volgende maand met de opnames in ons land.

De opnames van de film vinden in meerdere steden plaats, waaronder Luik, Brussel en Brugge. Alle nummers worden in het Engels gezongen en wie geselecteerd wordt voor de scènes waarin gezongen wordt, krijgt de eer om met niemand minder dan Adam Driver (bekend van ‘Star Wars‘) te zingen.

Speciale gave

Hij speelt samen met de Franse actrice Marion Cotillard (bekend van ‘De rouille et d’os’) de hoofdrollen. Samen vertolken ze een succesvol en welvarend koppel dat de hele wereld aankan. Wanneer hun dochter Annette geboren wordt, krijgt hun leven een grote wending, want het meisje blijkt een speciale gave te hebben. Spannend!

Het Vlaamse castingbureau XtraZ is nog op zoek naar 2000 figuranten voor de opnames in ons land. Je kan je zowel inschrijven om te zingen als om te acteren zonder zang. En er is meer, want naast die once in a lifetime-ervaring krijg je ook een kleine vergoeding voor je acteertalent.

Alle informatie en het inschrijvingsformulier vind je hier. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.