https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: ‘Temptation’ Fabrizio laat neusverkleining uitvoeren: ‘Ik haat naalden!’

ZIEN: ‘Temptation’ Fabrizio laat neusverkleining uitvoeren: ‘Ik haat naalden!’

De 'kleurplaat' heeft al heel zijn leven een complex over zijn Griekse neus en het bobbeltje erop.

YouTube

Verleider Fabrizio uit ‘Temptation Island’ heeft al jaren een complex over zijn te grote neus. Afgelopen weekend ging hij met een bang hartje onder het mes om die te verkleinen. ‘Vanaf het moment dat je bloed gaat trekken of een spuit geeft, ga ik van een Griekse huidskleur naar een Belgische huidskleur’, aldus Fabrizio.

De ‘Temptation’-deelnemers zijn vaste klant bij de plastische chirurg. We zagen heel wat dames uit het afgelopen seizoen én het vorige seizoen die hun lippen lieten opspuiten, implantaten in hun billen kregen of voor een borstvergroting kozen. Ook de mannen zijn niet vies van een schoonheidsingreep. Zo onderging Fabrizio afgelopen weekend een neusverkleining en plastisch chirurg Diana Gabriels toont alles in haar vlog op YouTube.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fabrizio heeft zuiderse roots en hij stoorde zich al sinds jongs af al aan zijn typische Griekse neus en het bobbeltje op zijn neus. Hij gaf op voorhand al aan dat hij bloednerveus was voor de operatie. ‘Misschien gaat het helemaal verkeerd en loop ik de rest van mijn leven rond met een Michael Jackson-neus.’ Fabrizio is benieuwd naar zijn nieuwe neus, maar hoe stoer hij er ook uitziet met zijn gespierde torso en getatoeëerde lijf, als het op bloed en messen aankomt, heeft hij toch een klein hartje.

Het was nog maar de tweede keer dat hij volledig onder narcose ging. ‘De eerste keer was toen mijn wijsheidstanden werden getrokken’, aldus Fabrizio. Hetgeen waar hij het minst naar uitkijkt, is het infuus. ‘Ik haat naalden’, aldus Fabrizio. ‘Zet me vol met tattoos, geen probleem. Maar vanaf het moment dat je bloed gaat trekken of een spuit geeft, ga ik van een Griekse huidskleur naar een Belgische huidskleur.’

‘Keizwaar hoofd’

Zijn vriendin Pommeline ‘met de 400 cc aan humor’ is een bekend gezicht bij plastisch chirurg Diana, en zij stond hem natuurlijk bij. Voor de operatie kon er nog een grapje af. Pommeline droeg een lange witte doktersjas, wat Fabrizio best wel lekker vond. ‘Die mag je meepakken naar huis’, lachte Fabrizio. Na de operatie was het veel minder. ‘Ik voel me nog heel slaperig en ik heb een keizwaar hoofd‘, vertelde hij aan de dokter vanuit het ziekenhuisbed.

Zijn neus lekte na de operatie nog een beetje, maar volgens de chirurg was dat normaal en zag alles er op het eerste zicht heel goed uit. Er waren geen zwellingen of blauwe plekken. Zijn neus is nog goed ingepakt, maar Fabrizio is na een blik in de spiegel ook tevreden. ‘Het ziet er goed uit! Ik kan niet wachten tot het verband er af gaat.’

Oorcorrectie?

Dit was trouwens niet de eerste plastische ingreep voor Fabrizio. Zo’n twee maand geleden liet hij al zijn wallen opspuiten. ‘Ik zag er altijd moe uit’, aldus Fabrizio toen. ‘Soms zag ik foto’s van mezelf en dacht ik: allez, Fabrizio. Hoe zie jij er nu uit, jong?!’ De verleider was na de operatie heel tevreden met het resultaat: ‘Ik zie er al een pak gezonder uit’.

Hij gaf in het verleden ook aan dat hij graag aan zijn oren zou willen sleutelen, dus benieuwd of we daar binnenkort ook zo’n vlog van te zien krijgen. We waarschuwen jullie wel voor de expliciete beelden hieronder, want je ziet fragmenten van de operatie zelf (lees: bloed).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: