Home Lifestyle ZIEN: Gert Verhulst laat zijn haar afscheren

ZIEN: Gert Verhulst laat zijn haar afscheren

De presentator verloor een weddenschap van Peter Van de Veire.

VIER

Ie doet het! Gert Verhulst verloor vorige week in ‘Gert Late Night’ een weddenschap van Peter Van de Veire waardoor hij gisteren zijn haar liet afscheren door de radiopresentator.

Gert Verhulst en Peter Van de Veire die te gast was in ‘Gert Late Night’ speelden vorige week het spelletje ‘Wat is de kans?’ Daarbij stel je een vraag aan iemand – in Gert zijn geval ‘Wat is de kans dat Gert vanavond zijn haar afscheert?‘ –  en daarna moet je op hetzelfde moment een random getal tussen 0 en 10 opnoemen. Zeg je toevallig allebei hetzelfde cijfer, dan moet je de opdracht uitvoeren.

‘Je weet als je ‘Wat is de kans?’ op nationale televisie speelt dat de deal doorgaat hé?’, waarschuwde Peter. Gert ging al lachend de uitdaging aan, maar hij had natuurlijk nooit gedacht dat zowel hij als Peter allebei 5 zouden zeggen. De presentator was volledig in shock, tot groot plezier van Peter en zijn co-host James Cooke.

Belofte maakt schuld

Eerlijk gezegd hadden we totaal niet verwacht dat Gert zich aan de afspraak zou houden en zijn weddenschap zou nakomen. Hij stelde het al een weekje uit, dus we gingen ervan uit dat hij met een of andere smoes zou afkomen om zijn haardos intact te houden. Jullie hadden er meer vertrouwen in en vonden dat belofte schuld maakt, dus dat zijn haar eraf moest.

Peter Van de Veire kwam gisteren langs op de boot met, tot Gertje zijn grote vrees: een tondeuse! ‘Ik dacht dat je het vergeten zou zijn’, aldus Gert. ‘Zulke dingen vergeet ik niet’, lachte Peter. ‘Ik heb er zoveel zin in.’ Gert ging met een klein hartje op de ‘kappersstoel’ zitten. ‘Dat gaat toch niet pijn doen hé?’, vroeg de presentator.

En toen was het zover, Peter zette er de tondeuse in en Gert zag links en rechts van hem zijn haar op de grond vallen. Benieuwd hoe hij eruitziet met een kale knikker? Kijk dan zeker naar onderstaand filmpje. Alle aanwezige gasten vonden alleszins dat hij er enorm goed mee staat.


Lees ook: