Home Lifestyle ZIEN: dit filmpje toont nog maar eens dat Temptation Tim totaal geen...

ZIEN: dit filmpje toont nog maar eens dat Temptation Tim totaal geen spijt heeft van zijn bedrog

Arme Deborah...

VIJF

‘Ik wil haar niet kwetsen’, ‘Dit was niet mijn bedoeling’, ‘Ze verdient dit niet’. Het zijn maar enkele van Tim zijn spijtbetuigingen aan het adres van zijn vriendin Deborah na zijn bedrog met Cherish in ‘Temptation Island’. Uit dit filmpje blijkt dat die woorden en zijn tranen allemaal nep zijn.

Tim ging so-wie-so met Deborah trouwen, hij had zelfs een trouwring mee om haar na hun avontuur om ‘Temptation Island’ ten huwelijk te vragen. De eerste afleveringen sliep hij met een foto van haar op zijn nachttafeltje, een Deborah-kussen in zijn bed en mocht geen enkele vrijgezel zijn kamer binnen dankzij de strategisch opgehangen ‘no girls allowed behalve Deborah Leemans’-papiertjes.

Uppercut

Van die hondstrouwe en doodbrave Tim schiet niet veel meer over. De gevoelens voor single Cherry groeiden naar eigen zeggen helemaal ongecontroleerd tussen zijn relatie zoals een klimop. Timtation is volledig in de ban van de blondine met het klein, pittig kontje en het stout mondje. Cherish kreeg zelfs een symbolische snoepring cadeau, wat ongetwijfeld een zware uppercut is voor Deborah. De foto op de nachttafel werd omgedraaid en het Deborah-kussen in zijn bed maakte plaats voor Cherish.

Tranen

Hij probeerde zijn vel nog te redden door meermaals met tranen in de ogen te beweren dat hij Deborah, met wie hij vier jaar een relatie had, nooit wilde kwetsen want dat ze een vrouw uit de duizend is. Dit was nooit zijn bedoeling, ze was zijn alles, hij ziet ze nog steeds doodgraag en hij wilde haar echt wel ten huwelijk vragen. Het moment daarna stond ie wel weer vrolijk te knuffelen met zijn nieuwe vlam.

#tochnietdentim

Wie na dit alles tóch nog twijfels had of Tim echt wel spijt heeft van zijn scheve schaats, ziet deze na dit filmpje voorgoed verdwijnen. YouTuber Dino Daan nam enkele weken geleden het ludiek liedje ‘#tochnietdentim’ op waarin hij het opnam voor de Aalstenaar. Hij kon niet geloven dat Tim zijn handjes niet zou kunnen thuishouden. ‘Iedereen gaat vreemd, maar toch niet den Tim’, klinkt het in het nummer. De video was een groot succes en werd ondertussen al meer dan 500.000 keer bekeken.

‘Toch wel’

Dino Daan kreeg helaas voor alle romantische zieltjes en vooral voor Deborah ongelijk. Hij nam daarom een nieuwe, korte video op waarin hij zingt: ‘de Kevin is haar ex nu en met Joshua heeft ze elke avond seks nu, iedereen gaat vreemd maar toch niet den Tim.’ Waarop Tim plots van achter de YouTuber opduikt en er met een grote glimlach aan toevoegt: ‘of toch wel.’ Een duidelijke boodschap én hij kan er nog goed om lachen.

We hopen alleen maar dat Deborah in staat is om de wijze woorden die op haar arm getatoeëerd staan te volgen…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.