Home Lifestyle Film ZALIG: ‘Wreck-It Ralph 2’ brengt legendarische Disneyprinsessen bij elkaar

ZALIG: ‘Wreck-It Ralph 2’ brengt legendarische Disneyprinsessen bij elkaar

Dit is sowieso de grootste Disneyreünie ooit!

© Instagram @auliicravalho

Disneylovers, dit nieuwtje gaat jullie dag in 1-2-3 opvrolijken. Hou jullie vast, want binnenkort zullen er maar liefst tien originele Disneyprinsessen te horen zijn in een nieuwe Disneyfilm. Hoe zalig is dat?!

Een Disneyprinses die toevallig een andere prinses tegenkomt in een film, het is niets nieuws. Zo kwam bijvoorbeeld Rapunzel al eens naar het kasteel van Anna en Elsa. Maar anno 2018 verschijnen er tien Disneyprinsessen in één flim. Yep, de makers van ‘Wreck-It Ralph‘ zien het groot.

Van Belle tot Ariel

Op onderstaande foto sommen we de actrices met veel plezier voor jullie op. Van links naar rechts: Paige O’Hara leende haar stem aan Belle, Irene Bedard kroop in de huid van Pocahontas, Mandy Moore sprak de stem in van Rapunzel, vorig jaar hoorde je Auli’i Cravalho als Moana, de stem van Vanellope Von Schweetz aka het kleine meisje uit ‘Wreck-It Ralph’ werd ingesproken door Sarah Silverman, Kristen Bell zong de sterren van de hemel als Anna, Kelly Macdonald speelde de moedige Merida, de stem van Anika Noni Rose hoort bij prinses Tiana, Linda Larkin sprak de originele stem van Jasmine in en Jodi Benson gaf haar stem aan Ariel.

Speciaal voor de tweede film van ‘Wreck-It Ralph’ komen deze Disneyprinsessen voor de allereerste keer samen. De actrices zullen niet te zien zijn in film, maar hun Disneystem mogen ze wel weer bovenhalen. Wat de prinsessen precies in de computerwereld van Ralph komen doen, is nog niet bekend. Maar wij kijken er alvast naar uit.

Wreck-it Ralph 2: Ralph Breaks The Internet‘ verschijnt vanaf maart 2018 in de cinemazalen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.