Home Lifestyle Food YUM: oesters uit een automaat

YUM: oesters uit een automaat

Met een glaasje champagne bij...

Wij kijken er al de hele voormiddag naar uit: lunchtime! Ben je ook zo iemand die ‘s nachts droomt over haar ontbijt, de hele ochtend reikhalzend verlangt naar de lunch, rond twee uur al zin krijgt in een vieruurtje en daarna al nadenkt over wat ze vanavond zal eten? We hebben goed nieuws voor alle foodlovers! Je kan voortaan op ieder moment van de dag oesters uit de muur halen.

Broodmachines: check, aardappelautomaten: check, kroketten uit de muur: been there done that. De allernieuwste trend is oesters uit de muur halen. In Frankrijk kan je al op verschillende plaatsen oesters eten als je een goestingske krijgt midden in de nacht. En vergeet niet: het is en blijft een afrodisiacum, dames.

Gekoeld

De werkwijze is simpel. Je betaalt met je bankkaart, waarna het deurtje van je keuze opent en je het goedje kan verorberen. De automaten zijn gekoeld en hebben glazen deuren, zodat je al dat lekkers goed ziet liggen. De oesters zijn heel vers en blijven niet lang zitten om te voorkomen dat er zich bacteriën ontwikkelen. Snel zijn, is dus de boodschap.
Enige nadeel: de bourgondiërs onder ons zullen in hun auto moeten springen en naar Frankrijk rijden, want de oesterautomaten zijn voorlopig alleen daar te vinden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.