Home Lifestyle YouTuber Dino Daan maakt hilarisch liedje over ‘Temptation’ Tim

YouTuber Dino Daan maakt hilarisch liedje over ‘Temptation’ Tim

#tochnietdentim.

YOUTUBE

Doet-ie het of doet-ie het niet? Gaat Tim dan toch vreemd na al zijn grote liefdesverklaringen aan Deborah? Dat is de grote vraag voor de volgende aflevering van ‘Temptation Island’. YouTuber Dino Daan maakte er het heerlijk grappig liedje ‘#tochnietdentim’ over.

Daan Verschueren, beter bekend als Dino Daan, maakt komische filmpjes op YouTube. Zijn account staat vol grappige straatinterviews over actuele onderwerpen of parodieën op populaire televisieprogramma’s. Net als vorig jaar maakte hij opnieuw een filmpje over ‘Temptation Island’ op de tonen van de hit van ‘Portugal. The Man’ met ‘Feel It Still’.

Kinderachtige liefdesverklaringen

Vorig seizoen zong hij over Marvin en zijn nachtelijke escapades met de vrijgezelle dames, en over Lize en Ken die in het exotische Thailand in elkaar de liefde van hun leven vonden. Dit keer richt-ie zijn pijlen op Tim. Een van de meest besproken figuren dit jaar wegens zijn kinderachtige – over-the-top –  liefdesverklaringen en irritante stookgedrag.

Verleidingspogingen

Tim is/was van plan zijn vriendin ten huwelijk te vragen na dit avontuur. Hij heeft de ring mee naar Thailand en is er rotsvast van overtuigd dat noch hij, noch Deborah, zal zwichten voor de charmes van de bloedmooie singles. Waar hij de eerste dagen nog papiertjes ‘no girls allowed’ aan zijn deur had hangen, zagen we langzamerhand dat hij toch niet ongevoelig was voor de verleidingspogingen van de blonde Cherish.

Parodie

In de preview voor de aflevering voor morgen lijkt hij zijn Deborah zelfs volledig vergeten te zijn en geeft-ie zich blijkbaar over aan ‘die blonde die hem kan krijgen’. Dino Daan kan het niet geloven en maakte het liedje #tochnietdentim, een heerlijke parodie op ‘Temptation Island’ met als centrale figuur de doodbrave Tim. ‘Ik kan mij niet voorstellen dat de hondstrouwe Tim ligt te friemelen met Cherish’, aldus Daan. ‘Iedereen gaat vreemd, maar #tochnietdentim!’

Oneliners

De video heeft al meer dan 200.000 views en we moeten eerlijk toegeven dat het echt wel een heel aanstekelijke song is. Het zit vol met grappige oneliners zoals ‘Wenen op Fabriz’ zijn chest nu, want de Mezdi heeft het toch al lang verpest nu’, ‘De Kevin had geen respect. Megan zag de beelden, nam wat kaas en daarna dook ze in bed’ en ‘Straks zien we nog dat Timmie toch zwicht. Voor Cherish, want hij plast in haar gezicht.’


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.