Home Lifestyle YES: binnenkort hoef je niet meer aan te schuiven voor een ritje...

YES: binnenkort hoef je niet meer aan te schuiven voor een ritje op deze achtbaan

Je kunt een plaatje reserveren op de Python!

Gedaan met wachtrijen in het pretpark! De Efteling start met een nieuw proefproject om de wachtrijen aan de attracties te beperken. Voor een ritje op de Python hoef je binnenkort niet meer aan te schuiven, maar kan je op voorhand een plaatsje reserveren!

Niets is zo tijdrovend als wachtrijen. Bovendien wordt het al snel frustrerend als je met kinderen moet staan aanschuiven. Vaak is een bezoek aan het pretpark dan ook een heel gedoe, maar gelukkig wordt dat binnenkort een stuk aangenamer.

De Efteling test een nieuw project uit, waardoor je niet in de rij hoeft te staan om op een attractie te mogen. Binnenkort kan je op voorhand je plaats reserveren voor een ritje op de Python. Via de gratis Efteling-app kan je gewoon op je smartphone een zitje boeken op het gewenste moment. Wie niet zo handig is met apps, kan ook in het pretpark zelf een reservering maken via een van de automaten.

De Efteling zal het systeem gedurende twee maanden testen en als het een succes lijkt, wordt het systeem ook ingevoerd voor de andere attracties.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.