Home Lifestyle Food WOW: weg met saaie boterhammen, hij maakt er kunstwerkjes van

WOW: weg met saaie boterhammen, hij maakt er kunstwerkjes van

Wij willen er een, twee, drie,... Allemaal!

Dit Instagramaccount maakt boterhammen die gewoonweg té mooi zijn om op te eten! Of geef ons toch maar die met blueberries, en die met avocado, en die met chocolade!

Back to school betekent voor velen ook weer elke ochtend boterhamdozen maken of zelf vlug een boterham naar binnen spelen voor je naar je werk vertrekt. Hoe goed een boke met choco ook kan smaken, alles wordt je na een tijdje beu. Heb je inspiratie nodig voor een origineel lunchpakket of een verrassende boterham ‘s ochtends? Check dan zeker eens de Instagrampagina van Jose op @naturally.jo.

Gezond

Jose is amper zestien jaar, maar hij tovert de meest kleurrijke én veganistische gerechtjes op z’n bord. De jonge kerel maakt niet enkel boterhammen, maar ook smoothie bowls, taarten en ijsjes. Je vindt op z’n pagina alles voor het ontbijt van je dromen en dat in alle kleuren van de regenboog. Extra pluspunt: het is allemaal nog eens supergezond ook! Zijn slogan: ‘Life is too short to eat boring food’. Wij kunnen daar enkel ‘amen!’ aan toevoegen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.