Home Lifestyle WOW: het kasteel van Versailles opent deze zomer de deuren voor een...

WOW: het kasteel van Versailles opent deze zomer de deuren voor een elektronisch festival

Het adembenemende uitzicht krijg je er gratis bij!

Ben jij volop je festivalzomer aan het plannen? Dan hebben nog we een leuke tip voor jou! Deze zomer kan je namelijk dansen op elektronische beats in een adembenemend decor. Jawel, het kasteel van Versailles. Van een exclusieve locatie gesproken…

Een citytripje Parijs is niet compleet zonder een bezoekje aan een van de meest historische locaties van Frankrijk: het kasteel van Versailles. Het verblijf van de Zonnekoning is al zo’n 337 jaar de pracht en praal van het Franse volk en blijft jaar na jaar talloze bezoekers trekken. Toch is het ‘stulpje’ volledig mee met zijn tijd, want je kan er sinds 2008 hedendaagse kunst ontdekken en binnenkort ook helemaal los gaan tijdens een elektronisch festival. Op zaterdag 8 juni palmen DJ’s namelijk de statige terrassen van het kasteel in om er festivalgangers van de beste beats te voorzien. Een dansvloer met fenomenaal zicht op de immense tuinen? Check!

#VersaillesElectro

De exclusieve avond gaat van start om 20u30 en zal tot in de late uurtjes duren. Of moeten we zeggen vroege uurtjes? Op het programma staan vier Franse DJ’s die niet aan hun proefstuk toe zijn: Breakbot x Irfane, Busy P, Myd en So Me. Daarmee zet Ed Banger Records, de organisator van het festival, meteen de traditie van Lodewijk XIV verder die er de meest luxueuze feesten organiseerde. De ticketprijzen zijn bovendien in lijn met een toegangsticketje voor het museum. In voorverkoop scoor je namelijk al een ticket voor € 22. Uiteraard kan je ook als een ware VIP de avond beleven. Daarvoor moet je wel zo’n € 60 ophoesten, maar dan kan je wel van een coupe champagne nippen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.