Home Lifestyle OMG: win een unieke overnachting in het attractiepark van Disneyland Paris

OMG: win een unieke overnachting in het attractiepark van Disneyland Paris

Deelnemen kan nog tot en met 10 juni!

© Disneyland Paris

Dreams do come true, want Disneyland Paris geeft een avontuurlijke overnachting voor twee personen in zijn attractiepark weg! Dat is iets wat sinds de opening van het park in 1992 nog nooit eerder gebeurd is. De boodschap is dus klaar en duidelijk: haast je als de bliksem naar het online wedstrijdformulier om je kans te wagen!

Disneyland Paris heeft iets te vieren: vanaf 30 juni lanceert het pretpark het nieuwe zomerseizoen dat volledig in teken staat van ‘The Lion King & Jungle Festival‘. Disneyland zou Disneyland niet zijn als jij dat feestje niet samen met hen kan vieren en geeft daarom een exclusief verblijf weg in het hart van het park.

De winnaar verblijft er in een tentenkamp dat volledig geïnspireerd werd door de nomadische Indiase tenten. En dat is nog lang niet alles, want hij of zij mag samen met een reispartner brullen achter de schermen van de nieuwe musicals ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ en de ‘Jungle Book Jive’.

De twee gelukzakken krijgen daarenboven nog eens toegang tot alle attracties, een magisch ontbijt en een exotisch diner bereid door de beste koks van het park.

Invullen die handel

‘Ja ja, ‘t is al goed, zeg nu gewoon hoe we dat kunnen winnen.’ Wel, om kans te maken op dat onvergetelijk avontuur kan je vanaf vandaag tot en met 10 juni het wedstrijdformulier invullen op de website. De (super)gelukkige winnaar wordt op 14 juni opgebeld en op 19 juni verwacht in het park en mag één partner meenemen. Opgepast: om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd moet je meerderjarig zijn en ook de partner die met jou de tent mag induiken, moet meerderjarig zijn.

Alle kleine lettertjes kan je nog eens nalezen op deze site. Heel veel succes!

Meer magisch nieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.