Home Lifestyle Wijnegem Shopping Center lanceert ‘Instarooms’ voor kant-en-klare Instagramfoto’s

Wijnegem Shopping Center lanceert ‘Instarooms’ voor kant-en-klare Instagramfoto’s

Ben jij fan?

© wijnegem shopping center

Ben je het beu om een leuke setting te zoeken voor je Instagramposts? Wijnegem Shopping Center lanceert 5 Instarooms waarin bezoekers Instagramfoto’s kunnen trekken.

Nu de zomervakantie al een dikke week achter ons ligt – snif – ziet onze Instagramfeed er ook maar wat somber uit. Geen benijdenswaardige foto’s meer op het zonovergoten strand van een tropisch eiland of in de avondspits van een hippe stad. Wil je je foto’s sociale media op punt houden, maar vind je niet meteen een leuke setting om op the gram te plaatsen? Dan heeft Wijnegem Shopping Center misschien wel de ideale oplossing voor jou…

Instagramproof?

Dit weekend opende het winkelcentrum namelijk de allereerste Instarooms van België. Het concept? Kant-en-klare, Instagrammable kamers die je leuke foto’s zouden moeten bezorgen om met je volgers te delen.

Wil jij poseren in Notting Hill op de drempel van een van de vele pastelkleurige huisjes (Pretty in Pastel), tot rust komen midden in de jungle (Green Garden), in de huid kruipen van Gigi Hadid of Kendall Jenner op de rode loper in een herfstlandschap (Nature Catwalk) of feesten in een toilethokje versierd met discoballen (Disco Toilet)? Dan is Wijnegem voor jou de place to be!

Authentiek en origineel?

De Instarooms zijn nog de hele maand september terug te vinden in het winkelcentrum en het is volledig gratis om er een, of meerdere, foto’s te nemen. ‘Je ziet dat mensen vrolijk worden bij het poseren’, aldus communicatiemanager Zsofi Horvath van het Wijnegem Shopping Center. ‘En daarmee is ons doel bereikt. We willen dat onze bezoekers op ontdekking gaan en we willen hen telkens verrassen met een andere toffe setting voor de perfecte foto.’

De vraag rijst of het niet een beetje vreemd is om net zoals honderden anderen haast krak dezelfde foto te nemen in een kunstmatige omgeving terwijl het dezer dagen net meer en meer de bedoeling is om authentiek en origineel uit de hoek te komen op sociale media. Ben je toch benieuwd naar deze Instarooms? Eén adres: Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.