https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle WEEKENDTIP: scoor prachtige planten op de uitverkoop van Broesse in Gent

WEEKENDTIP: scoor prachtige planten op de uitverkoop van Broesse in Gent

Haal de groene vrienden in huis aan 10, 20 of 30 procent korting.

© Facebook Broesse

Plantenkaffee Broesse in Gent houdt van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 22 juni een grote uitverkoop. Scoor een mooi exemplaar – of zes – aan 10, 20 of 30 procent korting.

In het hartje van Gent, op een boogscheut van de Vrijdagmarkt, vind je het hippe plantencafé Broesse. Het is een klein stukje jungle in het hartje van de stad. Je kan er vetplantjes, cactussen of tropische exemplaren kopen. Het advies over de verzorging van je nieuwe groene vrienden krijg je er gratis en voor niks bij van de supersympathieke uitbaters.

Paradijsje

Broesse sluit komende maandag voor drie weken de deuren van hun groene paradijsje, en daarom houden ze een grote uitverkoop. Op donderdag 20 juni kan je planten scoren aan 10 procent korting, op vrijdag 21 juni is dat 20 procent en op zaterdag 22 juni kosten je aankopen 30 procent minder.

De BIG Plant Sale vindt plaats in de Baudelostraat 13 in Gent. Je kan je auto gemakkelijk parkeren in de parking onder de Vrijdagmarkt, zo hoef je je buit niet te ver mee te sleuren door de stad. Alle info kan je terugvinden op de Facebookpagina van het event.

Keigezellige bar

Dorst gekregen van al dat plantenshoppen? Geen probleem, want Broesse is naast een winkel ook een keigezellige bar. Achteraan kan je plaatsnemen in een van de comfy zeteltjes en een huisgemaakte limonade drinken of een cocktail met onkruid uit de eigen Gentse stadstuin proeven. Zo kan je onmiddellijk al klinken op je mooie aankopen. Santéekes!

Lees ook: