Home Lifestyle WEEKENDTIP: scoor prachtige plantjes aan plezante prijsjes op PUP in Ronse

WEEKENDTIP: scoor prachtige plantjes aan plezante prijsjes op PUP in Ronse

Hoog tijd om wat nieuwe groene vrienden in huis te halen.

Kan je interieur een frisse toets gebruiken of stierf je vorige plant opnieuw een eenzame dood? Ga dan zaterdag 15 juni naar PUP in Ronse, en scoor een uitzonderlijk exemplaar aan een kleine prijs.

Die heerlijke, hete zomer laat voorlopig nog een beetje op zich wachten. Hoog tijd dus om het zonnetje zelf in huis te halen, en dat in de vorm van een mooie plant. Het event PUP: Plezante & Uitzonderlijke Planten houdt dit weekend halt in Ronse. Je kan er groene kamerplanten van Belgische makelij, tropische exoten, hippe plantjes en unieke exemplaren kopen en dat allemaal aan heel kleine prijsjes€ 2, € 5 en € 10. De speciale soorten kan je in huis halen vanaf € 15.

Art deco meubelen

Je krijgt ook informatie over hoe je je nieuwe groene vriend moet onderhouden en waarvoor hij allemaal zorgt in huis, bijvoorbeeld de luchtvochtigheid op een goed niveau brengen. Naast planten kan je er dit keer ook art deco meubelen, kunstfoto’s van Ludwig Desmet of keramisch werk van Elvira De Pelsmacker op de kop tikken.

The place to be op zaterdag 15 juni is Ronse, een stad in de Vlaamse Ardennen in Oost-Vlaanderen. De planten staan opgesteld in het prachtige pand Villa 99 in de Oswald Ponettestraat 99. Iedereen is welkom vanaf 10 uur. Maak je autokoffer al maar leeg, want we hebben zo’n vermoeden dat je niet met lege handen naar huis zal gaan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.