Home Lifestyle Hotspots Van juweeltjes shoppen tot cocktails sippen: dit zijn onze 3 leukste tips...

Van juweeltjes shoppen tot cocktails sippen: dit zijn onze 3 leukste tips voor het weekend

Veel plezier!

Geen idee wat te doen dit weekend? Geen nood, bij Flair verzamelen we met plezier de leukste tips! Zo kan je dit weekend Belgische juweeltjes scoren tijdens de wandelroute van De Gouden Straatjes, het leuke meubilair van Maurice Coffee & Knits een nieuwe thuis bezorgen of cocktails gaan drinken tijdens de opening van de Finley pop-upbar.

De Gouden Straatjes

Wie zijn slag wil slaan qua Belgische juweeltjes, kan dit weekend deelnemen aan De Gouden Straatjes: een wandelroute langs 15 juweliers in hartje Antwerpen. Zowel gevestigde waarden als Wouters & Hendrix, Diamanti Per Tutti en Studio Collect als opkomende talenten als Sara Gies en Nadine Wijnants tonen tijdens de wandeling hun ontwerpen en ambacht.

Zaterdag 5 mei van 11u tot 21u en zondag 6 mei van 12u tot 17u. Meer info hier.

Finley Flagship Bar

Vanaf 6 mei kunnen cocktail lovers gedurende de hele maand in de Antwerpse Wilde Zee van de nieuwe premium mixers (Tonic, Ginger Ale, Muscovado Twist en Sea Salt Lemon) van Finley proeven. De grote opening op 6 mei zal voorzien zijn van lekkere hapjes, fijne beats en uiteraard overheerlijke cocktails!

Zaterdag 6 mei. Groendalstraat 14, Antwerpen.

Furniture Sale by Maurice Coffee & Knits

De laatste dagen voor Maurice Coffee & Knits, de koffiebar van Véronique Leysen, zijn aangebroken. De leuke bar moet zijn vestiging in de Antwerpse Boerentoren verlaten door dringende wekzaamheden. Maar er is ook goed nieuws: fans van high-end design en leuke vintage stukken kunnen vanaf maandag hun slag slaan tijdens de furniture sale. Benieuwd welke items je zoal voor een prikje kan scoren? Een overzicht van de designstuks vind je hier of hou de Insta Stories van Véronique in de gaten!

Maandag 7 tot en met woensdag 9 mei van 10u tot 16u.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.