Home Lifestyle Website zoekt rijke mannen voor Vlaamse studentes

Website zoekt rijke mannen voor Vlaamse studentes

Say whuuut?!

Sigurd Vedal, de zelfverklaarde datingkoning uit Noorwegen, koppelt online jonge studentes aan oudere, rijke mannen. Of dat is toch zijn bedoeling. Hij komt binnenkort naar onze Vlaamse universiteiten om er meisjes te zoeken die zo’n sugar daddy willen. VUB en KU Leuven lieten al weten dat hij niet welkom is.

Op zijn website ‘Rich Meet Beautiful’ moeten geïnteresseerde mannen zo’n 80 euro per maand betalen om berichten te kunnen sturen naar de studentes. Zij worden eerst gescreend op hun inkomen en rijkdom. Volgens de voormalig radiopresentator is het een schot in de roos, want studeren kost veel geld en een financieel duwtje in de rug is altijd welkom.

Seks

Het concept doet onmiddellijk heel wat wenkbrauwen fronsen en de vraag rijst of dit wel ethisch verantwoord is. Sigurd ziet het probleem niet. Volgens hem is het een smaakvolle website en helemaal geen ordinaire escortservice. Hij brengt beide partijen met elkaar in contact voor een date en een goed gesprek, seks is geen verplichting.

Vreemdgaan

Sigurds vorige project was de datingwebsite Victoria Milan, waar getrouwde mannen en vrouwen een verzetje konden vinden. Dit hulpmiddel om vreemd te gaan is een groot succes en telt bijna zeven miljoen leden. Of het met ‘Rich Meet Beautiful’ dezelfde weg opgaat, valt nog even af te wachten. Er zijn tot nu toe zo’n 3000 vrouwen geregistreerd uit vijf Europese landen, waarvan 160 uit ons land.

Niet welkom

Om meer vrouwen warm te maken voor zijn website start Sigurd binnenkort een promotiecampagne bij de Vlaamse universiteiten en hogescholen. De KU Leuven en VUB lieten al weten dat ze niet te vinden zijn voor het initiatief en dat de Noor niet welkom is op hun campussen.

Sugar dating

De twintigjarige Sara houdt van luxe en om zich dat te kunnen veroorloven koos ze een jaar geleden voor een sugar daddy in plaats van een studentenjob. Ze deelt de lakens met een vijftien jaar oudere man en heeft daarnaast nog losse dates met andere welgestelde mannen. Haar vaste sugar daddy betaalt haar telefoonrekening, hij neemt Sara mee naar dure restaurants en ze mag shoppen op zijn kosten.
Lees het volledige verhaal hier.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.