Home Lifestyle WAT?! Tim van ‘Temptation Island’ liet condooms maken met zijn gezicht op

WAT?! Tim van ‘Temptation Island’ liet condooms maken met zijn gezicht op

'Om een bloemetje te plukken.'

De doodbrave Tim uit ‘Temptation Island’ die geen enkele verleiding voelde en sowieso met zijn Deborah zou trouwen aan het einde van het avontuur, valt meer en meer door de mand. De player uit Aalst liet nu zelfs zijn eigen condoom maken, mét zijn gezicht op.

Het lijkt er sterk op dat hondstrouwe Tim – met zijn Deborah Leemans-kussen, zijn ‘no girls allowed’-briefjes op de deur en zijn ring op zak – toch een serieus scheve schaats gaat rijden met de Nederlandse Cherish. Zijn quote: ‘Die blonde kan mij krijgen’ krijgt in de komende afleveringen sowieso een staartje. Nu we het toch over ‘staartjes’ hebben. Tim lijkt volledig te hervallen in zijn oude ‘player‘-gewoontes, want hij liet nu zijn eigen condooms maken.

Verleidelijke positie

Misschien geen slecht idee als hij zijn zogezegde aantal bedpartners van 500 tot 700 nog wat wil opkrikken. Op de verpakking prijkt natuurlijk een foto van zichzelf in een verleidelijke – kuch – positie met zijn vinger in zijn mond, gevolgd door de hashtag #timtation en de alleszeggende quote ‘om een bloemetje te plukken’. Nogmaals een hint dat hij zijn allerliefste Deborah niet trouw bleef in Thailand, want in het begin zei onze ‘bloemist’ nog: ‘Ik ben hier niet om één bloemetje te plukken, als ik thuis een boeket heb.’ Ai!

Negatieve reacties

Tim gaf al een paar van zijn gepimpte voorbehoedsmiddelen weg aan een paar enthousiaste fans. Hij is duidelijk trots op zijn gepersonaliseerde rubbertjes en wenst zijn volgers er veel plezier mee. Al vrezen we dat met deze exemplaren niet veel bloemetjes zullen geplukt worden… De reacties zijn voorlopig niet zo positief en het lijkt erop dat vooral Tim zelf er gebruik zal van maken. ‘Dat is de beste bescherming, want daarmee wil je geen seks meer hebben’, ‘Naar uw kop kijken is toch het laatste wat je wilt doen voor je eraan begint’, ‘Als je deze ziet, heb je direct geen goesting meer’ en ‘Dit is vragen om erectieproblemen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.