Home Lifestyle MOVE IT, MOVE IT: +50 nummers die je wandeling iets aangenamer maken

MOVE IT, MOVE IT: +50 nummers die je wandeling iets aangenamer maken

De playlist is goed voor minstens 3 uur wandelplezier!

playlist wandelen
© Getty

Dat je nu net zoals The Proclaimers plots 500 miles kan wandelen is misschien iets te voorbarig, maar wij zochten wel naar een aantal nummers die je de nodige motivatie geven om toch een flinke wandeling te maken. Want geef nu zelf toe: zo op je eentje doelloos een wandelroute volgen kan best wel saai zijn, toch?

Ben jij sinds de lockdown ook als een ware pelgrim aan het wandelen geslagen, maar begint de verveling tijdens je dagelijkse portie beweging toe te slaan? Of ben je nog op zoek naar een extra hulpmiddel om die wandelschoenen na veel gefoeter tóch aan te trekken? Wij verzamelden de meest opzwepende nummers om op te wandelen. In totaal goed voor meer dan 3 uur wandelplezier.

En of je nu alleen bent, je beste vriendin optrommelde om samen te wandelen of je viervoeter meeneemt tijdens je wandeling (enkel als er geen hittegolf is natuurlijk): een streepje muziek doet nooit iemand kwaad. Meer zelfs, het geeft je misschien wel de motivatie om nog wat extra kilometers te stappen of een hoger tempo aan te houden. Hoofdtelefoon op, wandelschoenen aan en move it, move it!

Meer playlists:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.