Home Lifestyle Food 5 tekenen dat jij een vreetzakje bent

5 tekenen dat jij een vreetzakje bent

Fooooooooood!

© giphy

Herken je jezelf in het motto ‘food is my favorite f-word’ én in de volgende 5 signalen, dan ben jij zeker ook een vreetzakje!

1. I can’t get no satisfaction

Je hebt nooit genoeg. Zelfs na een zesgangenmenu en de bijhorende foodbaby van zes maanden, grijp je nog steeds als eerste naar die heerlijke praline of dat lekkere koekje bij de koffie. Al heb je buikpijn van te veel pasta te eten en voel je je een tikkeltje misselijk, als iemand je nog een stukje taart aanbiedt, kan je puur uit goesting geen nee zeggen.

2. Hangry

Eten maakt je blij. Op een vervelende dag kan niks je meer opbeuren dan een pak friet, een stuk pizza of een grote portie macaroni met kaas en hesp. Omgekeerd ook: heb je honger maar ben je niet meteen in de buurt van iets lekkers, dan zal je omgeving het geweten hebben. Een snauw en een beet, tot iets tussen je kiezen dat slechte humeur doet smelten als een blokje emmental in de kaasfondue.

3. Obsession

Je denkt constant aan eten. Voor je gaat slapen denk je al na over wat je zal nemen als ontbijt en ‘s nachts droom je over eten. De enige natte droom die jij hebt, is er eentje van het kwijlen. Tijdens je werk verlang je hevig naar de lunchpauze en vanaf een uur of twee begin je al te denken aan wat je als avondeten zal klaarmaken.

4. Joey doesn’t share food!

Je leent met veel plezier je kledij, schoenen en accessoires uit aan je vriendinnen, zussen en mama. Ja, zelfs die dure handtas. Maar o wee als ze met hun vingers in je bord durven te zitten! Jouw bord is verboden terrein voor iedereen behalve jezelf, punt.

5. Hamster

Waar je ook gaat en op gelijk welk tijdstip van de dag: je bent altijd wel op iets aan het kauwen. Drie grote maaltijden per dag? Vergeet het, drie grote maaltijden per dag PLUS duizend-en-een tussendoortjes. Een stuk fruit, een handvol nootjes, een reep chocolade, een potje muesli, een yoghurtje… Je mond staat nooit stil en je rugzak of handtas lijkt wel een kleine supermarkt op zich.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.