Home Lifestyle Film VIDEO: Ruth Beeckmans op de set van nieuwe film ‘Rosie en Moussa’

VIDEO: Ruth Beeckmans op de set van nieuwe film ‘Rosie en Moussa’

We zien Ruth Beeckmans in een heel andere rol!

We krijgen een nieuwe, serieuzere kant te zien van Ruth Beeckmans in de kinderfilm ‘Rosie en Moussa’. Ze kruipt voor haar nieuwste rol in de huid van een alleenstaande moeder in Brussel. Redactrice Eva ging een kijkje nemen op de filmset in Molenbeek.

Ruth Beeckmans is momenteel in Molenbeek voor de opnames van de nieuwste film van regisseur Dorothée van den Berghe. ‘Rosie en Moussa’ is de verfilming van het gelijknamige kinderboek over twee kinderen in Brussel. Auteur en KVS-directeur Michael De Cock beschrijft in zijn boeken de vriendschap tussen twee kinderen met een verschillende achtergrond.

Rosie is een Vlaams meisje en Moussa een jongen van Marokkaanse afkomst, samen proberen ze hun weg te vinden in de hoofdstad. Terwijl de volwassenen rond hen worstelen met de problemen van het leven, zijn de twee jonge vrienden zich niet bewust van hun verschillen, het enige wat voor hen telt is de vriendschap.

Streetcasting

Om acteurs te vinden voor de rollen van Rosie en Moussa, organiseerde regisseur Dorothée van den Berghe streetcastings in Brusselse scholen. Imad Borji en Savannah Vandendriessche werden geselecteerd uit deze castings. Hoe bevalt het de jonge hoofdrolspelers om voor het eerst te acteren?

Bekijk onderstaande video voor een blik achter de schermen!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.