Home Lifestyle ‘Temptation’-verleidster Denise: ‘Mezdi had zijn microfoon afgedaan, maar die van Zwanetta lag...

‘Temptation’-verleidster Denise: ‘Mezdi had zijn microfoon afgedaan, maar die van Zwanetta lag op het nachtkastje’

Nieuwkomer Denise vertelt aan Goedele Liekens waar die verdachte kusgeluiden aan het einde van aflevering 7 vandaan kwamen.

In ‘Temptation Island‘-land luidt de vraag van vandaag: kuste Mezdi stiekem met Denise of niet? De geluiden die uit de kamer van de nieuwe verleidster kwamen doen alleszins vermoeden van wel. Goedele Liekens wilde het ook weten en kreeg een eerlijk antwoord van de Nederlandse in haar online programma ‘Goedele On Top‘.

Microfoons

Zoals elke week verscheen donderdagavond na de aflevering van ‘Temptation Island’ een nieuwe video van ‘Goedele On Top’ op de site van VIJF. Deze week had Goedele Liekens nieuwkomer Denise op haar sofa. Wanneer ze samen het bewuste fragment met de kusgeluiden bekijken, wil de presentatrice alle juicy details weten. ‘Het waren gewoon kusjes in zijn nek en op zijn wang’, vertelt Denise. Daarnaast zat Mezdi ook gretig aan de billen en benen van de blondine wanneer ze samen in haar eenpersoonsbedje lagen. Volgens Denise vertelde Mezdi haar dat hij wilde wachten tot Daniëlle in de fout zou gaan, maar dat hij het dan ook wel zou doen. Vrij belastend materiaal, nietwaar?

Het waren gewoon kusjes in zijn nek en op zijn wang.

Dat Mezdi het sneaky speelt, wordt helemaal duidelijk wanneer de Nederlandse nog een detail toevoegt aan het verhaal. ‘Mezdi had zijn microfoontje afgedaan, maar die van Zwanetta lag op het kastje naast ons. Toen zij ging slapen, had ze die bij ons neergelegd’, vertelt Denise. Of ze dat opzettelijk deed, wil Goedele weten, waarop de verleidster bevestigend antwoordt. Well well, sneaky Zwanetta!

Geen leuke sfeer

Hoewel Denise direct scoorde op haar eerste avond in het resort, blijkt het verblijf geen pretje te zijn geweest voor haar. Wanneer Goedele begint over de lauwe ontvangst die ze kreeg van de mannen en de andere verleidsters, barst de blondine in tranen uit. ‘Het was geen leuke sfeer. Onderling was er veel ruzie’ vertelt Denise. Wanneer ze – schijnbaar voor ‘t eerst – de beelden ziet van de mannen die haar opdringerig noemen en Tim die haar als een kleine kleuter zelfs geen vuurtje gunt, zegt ze dat ze spijt heeft van haar intrede in het programma. ‘Ik had zeker niet verwacht dat ik zo over zou komen. Sorry, ik heb het er echt moeilijk mee’, vertelt ze huilend.

Ik had zeker niet verwacht dat ik zo over zou komen. Sorry, ik heb het er echt moeilijk mee.

Na die eerste avond eindigen de problemen nog niet voor Denise. Nadat ze in een interview met de cameraploeg vertelt wat er gebeurde met Mezdi, laat ze aan de andere verleidsters weten wat ze heeft gezegd. Zij vertellen alles aan Mezdi, die flipt. ‘Hij was boos en maakte me wakker met geschreeuw: “What the fuck zeg je? Wat zit je te liegen?”. Later zei hij dan in een interview: “Ik kots die Denise echt uit.”.’ Gezellig boeltje daar.

Je kan het volledige interview met Denise bekijken op VIJF.be. 

Meer ‘Temptation Island’: