Home Lifestyle Food VAMOS A LA PLAYA: Deliveroo levert deze zomer ook op het strand!

VAMOS A LA PLAYA: Deliveroo levert deze zomer ook op het strand!

Deze badstad wordt deze zomer bediend door Deliveroo-fietskoeriers. En er volgt er waarschijnlijk nog eentje!

© Deliveroo

Goed nieuws voor wie deze zomer met de beentjes lang uitgestrekt op de Belgische stranden vertoeft. Deliveroo levert deze zomer namelijk ook in al minstens één kuststad.

‘s Lands bekendste online leverdienst van maaltijden Deliveroo blijft maar uitbreiden. Nadat vorige week na Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Luik, ook Mechelen onderdeel werd van de Deliveroo-gemeenschap, zal ook de kust deze zomer bediend worden door de lekkerste fietskoeriers.

Gelukzakken op ‘t strand

De gelukkige Deliveroo-badstad is Knokke. Zowel wie binnen zit als wie zich op het strand bevindt, kan zonder problemen bestellen bij Deliveroo. Als je op het strand zit moet je natuurlijk wel even naar een afgesproken punt op de dijk komen. Zelfs fietskoeriers spelen niet graag een spelletje waar-zitten-die-hongerige-zonnekloppers. Deliveroo is in Knokke beschikbaar van 3 juli tot eind augustus. Bestellen maar! Oostende wordt mogelijk de volgende Deliveroo-badstad. Meer info daarover volgt nog!

Mechelen, de jongste telg van de Deliveroo-familie

Deliveroo levert sinds vorige week trouwens ook in onze Flair-thuisbasis Mechelen. Wij mochten vanmiddag genieten van een met fiets geleverde lunch. Getest en helemaal goedgekeurd!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.