Home Lifestyle ‘Ik vind Anton sympathieker in #ExpeditieOpVIER dan bij Bazart’

‘Ik vind Anton sympathieker in #ExpeditieOpVIER dan bij Bazart’

Dit zijn jullie leukste tweets over de tweede aflevering van 'Expeditie Robinson'.

© VIER / Twitter: @DeschepperLisa

Gisteren was het alweer tijd voor de tweede aflevering van dit ‘Expeditie Robinson’-seizoen. En daar had ook Twitter heel wat over te zeggen.

In de eerste aflevering van dit ‘Expeditie Robinson’-seizoen werd de seksistische tactiek van Kamp Zuid meteen duidelijk. En dat is ook tweetend Vlaanderen nog lang niet vergeten.

Nu Bartel Van Riet ondertussen zijn tweede aflevering presenteert, zou de kijker toch al een beetje gewend moeten zijn aan zijn verschijning. Jammer genoeg lijkt iedereen het erover eens te zijn dat Bartel eerder thuishoort in een bos of tuin dan op het strand van een onbewoond eiland.

Wanneer de hongerige Emilie reikhalzend vertelt over de twee Kinder Bueno’s die ze in haar koelkast heeft klaarliggen voor de dag dat ze thuiskomt, popt er een rampscenario op in het hoofd van deze Twitteraar.

En toen was het tijd voor die proef waarover belachelijk veel dubbelzinnige dingen gezegd konden worden. You dirty minds…

En er is altijd iemand die nét dat tikkeltje te ver moet gaan…

Herkenden jullie Anton van Kamp Noord niet van ergens?

Met zijn Brasschaathaar doet hij dan ook menig hart sneller slaan. The Bazart effect?

Wanneer deze keer niet Kamp Noord, maar Kamp Zuid de proef wint, kan Luc zijn enthousiasme niet onderdrukken. En dat zorgde voor een ietwat angstaanjagend beeld, als je ‘t ons vraagt.

Iedereen blijft ook tijdens aflevering twee meer fan van Kamp Noord dan van Kamp Zuid… Vuurstick kwijt? Eigen schuld, dikke bult.

En toen eindigden Fré en Thomas van Kamp Noord ex aequo in de eilandraad. We duimden onze duimpjes er bijna af, maar stiekem zagen we al meteen dat de spaghetti-armpjes van Thomas geen schijn van kans maakten in het duel.

En daarbij is onze favoriete kandidaat vertrokken uit ‘Expeditie Robinson’…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.