Home Lifestyle ZIEN: turbulente trailer van ‘Temptation Island’

ZIEN: turbulente trailer van ‘Temptation Island’

Eindelijk krijgen we het drama waar we op zaten te wachten.

© VIJF

Het is weer bijna zover: het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. De laatste trailer toont eindelijk het drama waar we op aan het wachten waren.

Komende vrijdag, 15 februari, start het gloednieuwe seizoen van onze favoriete guilty pleasure: ‘Temptation Island’. We maakten al kennis met de vier koppels die de ultieme relatietest zullen aangaan, en de verleiders en de verleidsters die er alles aan zullen doen om hen te doen falen. We zagen ook al een aantal beelden, maar tot nu toe bleef alles behoorlijk braaf. Bummer!

Traantjes en fikse ruzies

De nieuwste trailer die VIJF nu loste, brengt daar verandering in en toont ons eindelijk het drama waar we op zaten te wachten. Want geef toe: ‘Temptation Island’ zou niet hetzelfde zijn zonder wat traantjes, gevloek en getier, stiekeme acties en een aantal fikse ruzies.

Quotes van de stelletjes zoals ‘Dit is voor Morgan de allerlaatste kans’ en ‘De minste misstap die ik bega, zal zij heftig reageren’, leggen veel druk op de schouders. En de stoute replieken van de vrijgezellen zoals ‘Ik ga de mannen in de val lokken’ of ‘Ze gaan alle vier down’ gieten alleen nog wat meer olie op het vuur.

Het resultaat? ‘Je zet jezelf voor lul op tv’, ‘Ik ruïneer die gast’, ‘Welcome to drama island’ en Waarom verdien ik dit?’ beloven alleszins dat het opnieuw een heftig seizoen wordt!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.