Home Lifestyle ZIEN: dit is de trailer voor de Amerikaanse ‘Temptation Island’

ZIEN: dit is de trailer voor de Amerikaanse ‘Temptation Island’

Tranen, drama, flirten en o ja: een bedscène.

© youtube USA network

Terwijl wij vol ongeduld zitten te wachten op het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’, komt er opnieuw een Amerikaanse versie van het programma. De trailer belooft veel goeds, of net niet.

Temptatioooooon. In februari zal het verleidelijk gefluisterde woordje weer door menig huiskamer knallen tijdens het allernieuwste seizoen van ‘Temptation Island’. Wie weinig geduld heeft of gewoon maar niet genoeg kan krijgen van al het drama, kan vanaf half januari de Amerikaanse versie proberen te volgen.

Emotionele kampvuren

Het is niet de eerste keer dat vier Amerikaanse koppels de ultieme relatietest aangaan. Het populaire programma kwam daar begin de jaren 2000 voor het eerst op televisie, maar kende niet veel succes en werd uiteindelijk stopgezet door de tegenvallende kijkcijfers. 16 jaar later is het tijd voor een gloednieuw en hopelijk veel beter seizoen.

De deelnemers verblijven deze keer op Maui in Hawaï waar ze verleid worden door 24 bloedmooie single mannen en vrouwen. De trailer belooft alleszins al veel goeds. Althans voor ons, sensatiebeluste kijkers, voor de koppels helaas niet. We zien veel tranen, drama, feestjes, emotionele kampvuren en waar natuurlijk iedereen op wacht: een bedscène waar de lakens verdacht vaak op en neer gaan!

‘Temptation Island’ begint op 15 januari op USA Network. Benieuwd wat je mag verwachten? Kijk dan zeker naar onderstaand filmpje. Wij hopen dat we de Amerikaanse versie ergens online zullen kunnen bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.