Home Lifestyle Het eerste fragment uit het nieuwe ‘Thuis’-seizoen zorgt voor nog meer vraagtekens

Het eerste fragment uit het nieuwe ‘Thuis’-seizoen zorgt voor nog meer vraagtekens

Waarom zit Jasper te huilen in zijn auto?

thuis nieuw seizoen
© Eén

De vervroegde seizoensfinale van ‘Thuis’ in april liet de kijker achter met twee grote vragen: wie ligt er onder de rode tentjes en wie is verantwoordelijk voor hun dood? Eén deelt een eerste fragment uit de seizoensstart van vanavond, maar dat schept nog geen duidelijkheid. Integendeel.

In het fragment zien we Jasper, de man die vorig seizoen onterecht beschuldigd werd van verkrachting maar wel volledig terecht opgepakt werd voor de moord op Frederieke. Helaas werden er procedurefouten gemaakt in de zaak van Jasper en is het gevaarlijke figuur sinds het einde van het seizoen weer op vrije voeten. De kijker duidde hem in april dan ook direct aan als hoofdverdachte van de moorden (?) op de personen in de rode tentjes.

Tranen van berouw?

In de anderhalve minuut die we cadeau kregen van Eén zit Jasper huilend in zijn auto, waarop hij naar het huis van Chantal en Viv rijdt. Waarom weent hij? Vermoordde hij Chantal en heeft hij spijt? Of gaat hij naar haar huis omdat hij haar wil zien? Vanavond wordt het een en ander duidelijk, al vertelde actrice Lynn Van den Broeck (Viv) vanochtend op MNM dat het even zal duren voor alles uitgeklaard is. Het moet nog een beetje spannend blijven, nietwaar. Je ziet ‘Thuis’ vanavond om 20u15 op Eén.

Lees ook: