Home Lifestyle Dáárom loopt Christine niet naast Bob in de nieuwe ‘Thuis’-generiek

Dáárom loopt Christine niet naast Bob in de nieuwe ‘Thuis’-generiek

'Thuis'-fans trokken al snel hun conclusies bij het zien van de nieuwe intro, maar niets is wat het lijkt.

thuis
© Eén

Een echte fan van ‘Thuis’ kan er niet naast kijken: Bob loopt helemaal alleen in de nieuwe ‘Thuis’-generiek, terwijl andere koppels wel samen te zien zijn. Betekent dit dat Christine en Bob, die in de seizoensfinale nog voor het altaar stonden, geen koppel meer zijn? Niet per se, zo blijkt.

Voor vaste kijkers was het dinsdag al snel duidelijk dat er maar een versie van de nieuwe ‘Thuis’-generiek gereleased werd. Er ontbreken namelijk heel wat geliefde personages in het filmpje: Olivia, Lowie, Eddy, Femke, Peter, Nancy, Dieter en nog enkele anderen. Logischerwijs zullen zij te zien zijn in een tweede versie van de generiek, maar dan rest er nog altijd de vraag: waarom loopt Bob helemaal alleen?

Bob stond op het einde van het vorige seizoen op trouwen met Christine, maar maakte net voor het jawoord aanstalten om het op een lopen te zetten. Tamara was in het ziekenhuis aan het bevallen van zijn kindje en dat wilde hij niet missen. Het seizoen eindigde met de wanhopige mededeling van Christine dat ook zij zijn kind verwacht. De kijker werd achtergelaten met het beeld van een twijfelende Bob: Christine of Tamara? Op maandag 2 september wordt de vraag eindelijk beantwoord.

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck verwelkomt eerste kindje

Een hint?

Maar fans dachten de vraag al beantwoord te zien in de nieuwe ‘Thuis’-generiek. Bob wandelt namelijk alleen, terwijl Frank en Simonne en zelfs Thilly en Waldek samen verschijnen. Een Instagrampost op de officiële ‘Thuis’-pagina bewijst bovendien dat ook de andere koppels samen te zien zullen zijn. Betekent dit het einde van Christine en Bob? (Niet dat iemand het erg zou vinden, toch?)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nee, we mogen nog niet beginnen juichen voor Tamara en Bob. De officiële Instagrampagina @thuistv laat weten dat Daphne Paelinck, die Christine speelt, gewoon nog in bevallingsverlof is, waardoor ze niet bij de opnames van de generiek kon zijn. Om diezelfde reden zit ook Sam, gespeeld door An Vanderstighelen, nog niet in de intro. Joren wordt ook later nog toegevoegd aan de generiek. Helaas pindakaas, er zaten dus geen hints in de video. We zullen dan maar moeten wachten tot 2 september om te weten welke beslissing Bob nam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.