Home Lifestyle OEI: zijn ‘Temptation’ Kevin en Chloë al uit elkaar?

OEI: zijn ‘Temptation’ Kevin en Chloë al uit elkaar?

De twee vormen twee maanden een koppel.

© EXO Club

Het ‘Temptation Island’-avontuur is voorbij en daarbij lijkt ook de eerste relatie die voortkwam uit het programma het te begeven. ‘Temptation’ Kevin en verleidster Chloë zijn niet meer.

Het kan verdomd snel gaan in ‘Temptation’-land. ‘Temptation Island’-verleidster Chloë had na de opnames in Thailand een korte relatie met Joshua. Nadien liep ze in de armen van Kevin, die het na de opnames ook eerst nog een maand of twee probeerde met zij ex Megan.

Koppelfoto’s verwijderd

Zo’n twee maanden geleden raakte bekend dat Kevin en Chloë een relatie hadden. Maar die relatie zou nu alweer over zijn. Wie een snelle blik werkt op Chloë en Kevins Instagramaccounts, zal al snel zien dat de twee al hun verliefde foto’s samen eraf zwierden. Een teken dat de twee geen stel meer vormen? Wij denken van wel.

Megan beweerde vorige week nog dat Kevin Chloë al aan het begin van hun relatie bedroog met Shelly, die je kan kennen uit het vorige seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Of die onthulling iets met hun breuk te maken heeft, is onduidelijk.

Yasmine ruimt Kevin op?

Bovendien is op Chloës Insta Story een video te zien van ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine die een kledingstuk uit de kast neemt, het op de grond laat vallen en het dan met haar voet wegtrapt.

Bij die video zette Chloë: ‘Doei kleren van jou’. Als het kledingstuk van Kevin zou zijn, lijkt het dus voor goed over en uit te zijn tussen de twee. Al weet je dat nooit helemaal zeker in ‘Temptation’-land…

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.