Home Lifestyle ‘Temptation Island’: vormt ook Mezdi tegenwoordig een koppel met een verleidster?

‘Temptation Island’: vormt ook Mezdi tegenwoordig een koppel met een verleidster?

Nee, het is niet Laetitia of Zwanetta.

We hebben nog zeven weken ‘Temptation Island’ te gaan, maar het is ondertussen al duidelijk dat de Vlaamse koppels de ultieme relatietest niet overleefden. Over de Nederlanders hebben we nog geen uitsluitsel, maar Mezdi‘s Instagram doet vermoeden dat ook hij en Daniëlle er de brui aan gaven. De snelheidsduivel brengt tegenwoordig verdacht veel tijd door met een van de verleidsters.

Niet Zwanetta of Laetitia

In ‘Temptation Island’ fladdert Mezdi vooral rond verleidsters Laetitia en Zwanetta – althans toch voor hij tot inkeer kwam. Maar tegenwoordig is er een andere verleidster voortdurend aan zijn zijde te vinden, namelijk de Limburgse Yasmine. Yasmine valt niet heel erg op in het programma, maar ze is de dame die in aflevering 8 besloot bij Kevin op de kamer te slapen en daarvoor een hele verhuizing op poten zette.

In het programma lijkt er geen verleiding te zijn tussen Mezdi en Yasmine, maar wij vermoeden dat er na de reis iets gebloeid is. Volgers van Yasmine en Mezdi kunnen de twee heel vaak in elkaars story spotten, en dan hebben we het niet alleen over avondjes uit in de club (waar ze trouwens ‘toevallig’ bijna altijd samen geboekt worden, ondanks het feit dat Yasmine allesbehalve prominent is in het programma). De twee postten een tijdje geleden op dezelfde dag beelden van eenzelfde wellness in hun story, zonder elkaar te filmen weliswaar. Want die boete van 10.000 euro die ze voor spoilers kunnen krijgen, die willen de twee natuurlijk niet betalen. Zeker niet nu Mezdi vermoedelijk een flinke boete voor verschillende verkeersovertredingen boven het hoofd hangt.

Cutiesss

Nog een aanwijzing is een foto die Yasmine zondag deelde op haar Instagramprofiel. Daarop poseert ze samen met Mezdi in Club Fix, een club in het Nederlandse Tilburg. Niet toevallig, als je ‘t ons vraagt, zeker niet als je de reactie van de vroegtijdig vertrokken verleidster Yana leest. Zij schrijft ‘Cutiesss’ onder de foto en voegt er drie emoji’s met heart eyes aan toe. Vreemde reactie voor een foto van twee vrienden, nietwaar?

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.