Home Lifestyle ‘Temptation Island’: dit zijn de fragmenten die je niet te zien kreeg...

‘Temptation Island’: dit zijn de fragmenten die je niet te zien kreeg in aflevering 9

We zijn nog altijd niet klaar met het verwerken van de laatste aflevering, of er duiken alweer ongeziene beelden op.

Kijkend Vlaanderen is het er ongetwijfeld mee eens dat de negende aflevering van ‘Temptation Island’ de verschrikkelijkste was tot nu toe. En er is meer, want wij kregen zojuist beelden binnen die niet werden getoond in de beruchte aflevering. Kijk – en huiver – even mee.

Jeremy is met stomheid geslagen door Tims nieuws

Jeremy is all of us met zijn reactie wanneer Tim hem komt vertellen dat verleidster Cherish de nacht heeft doorgebracht in zijn bed.


Mezdi tegen Tim: ‘Moet je dat bij haar zoeken?’

Mezdi maakte in aflevering negen zijn gevoelens over de ontluikende romance tussen Tim en Cherish héél duidelijk. Wanneer Tim na een intieme nacht weer voor de verleidster kiest om mee op date te gaan, mag hij dan ook rekenen op een preek van mama Mezdi. Iets doet ons vermoeden dat Mezdi een nieuwe favoriete bezigheid heeft gevonden op het eiland.


Vanessa jaagt verleider Andrea angst aan

Alfamannetje Andrea krijgt het eventjes moeilijk wanneer Vanessa tijdens hun date het stuur van de buggy overneemt. Na het zien van de video begrijpen we al snel waarom zijn gezaag uit de aflevering werd geknipt. Gelukkig trok Vany zich er niets van aan.


Meer ‘Temptation Island’-nieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.