Home Lifestyle Televisie Yasmine over haar discussie met Chloë: ‘Het werd zelfs bijna fysiek’

Yasmine over haar discussie met Chloë: ‘Het werd zelfs bijna fysiek’

'Op een gegeven moment stonden we met onze neuzen tegen elkaar'.

Temptation Island
Instagram: yasminepierards

Yasmine kwam tijdens ‘Temptation Island’ niet vaak in beeld, maar tegen het einde van het programma had ze een discussie met medekandidate Chloë. ‘Het werd zelfs bijna fysiek’, aldus de verleidster.

Op een gegeven moment had Yasmine tijdens ‘Temptation Island’ meer contact met Kevin. Zo werd er geïnsinueerd dat ze erg close aan het dansen waren – schuren, zoals ze in de volksmond zeggen -, maar hier bleek achteraf niets van waar te zijn. ‘Kevin is totaal mijn type niet’, aldus Yasmine.

Catfight

Toch was verleidster Chloë, die toen de lakens met hem deelde, jaloers op haar. ‘We hebben echt nog ruzie gehad. Op een gegeven moment stonden we met onze neuzen tegen elkaar’, aldus Yasmine. Iets wat we niet op televisie te zien kregen, maar de zwartharige verleidster gaf meteen toe dat er meer dingen gebeurd zijn dan ze bij VIJF lieten zien.

Tijdens de opnames van het programma had Yasmine ook geen vertrouwen in de relatie van Chloë en Kevin. ‘Op “Temptation Island” was het echt niet serieus. De gevoelens zijn pas later gekomen, wanneer ze elkaar in het echte leven leerden kennen’, gaat de verleidster verder. Daarnaast vertelt ze ook dat de twee het tijdens het begin van hun relatie ook redelijk moeilijk gehad hebben.

Met Chloë zijn de plooien ondertussen ook gladgestreken. De twee zijn na het programma echte vriendinnen geworden en van alle verleidsters is ze de enige met wie Yasmine nog echt contact heeft.

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.