Home Lifestyle Televisie ‘Temptation Live XXL’: met deze kandidaten gaan we vrijdag live op Facebook!

‘Temptation Live XXL’: met deze kandidaten gaan we vrijdag live op Facebook!

De gasten van 16u00 wil je zeker niet missen. 😉

What happens on ‘Temptation Island’… wordt uitgebreid besproken in ‘Temptation Live’. Op donderdag 3 mei wordt de laatste aflevering uitgezonden op VIJF, maar wij hebben nog een klein extraatje voor jullie. Vrijdag gaan we namelijk opnieuw live op onze Facebookpagina en we krijgen heel wat volk over de vloer!

Tijdens de vorige Temptation Live-edities kregen we al bezoek van een aantal ex-‘Temptation Island’-kandidaten zoals Niels en Rosanna, en ook nu hebben we enkele kleppers van formaat voor jullie. Tijdens de laatste Facebook Live-sessie komen maar liefst acht (!) kandidaten langs.

Hoog bezoek

Zet jullie dus alvast schrap voor onze ‘Temptation Live XXL‘. Wie komt er nu net langs? Om 10u30 beginnen we met Andrea en Yasmine, na de lunch babbelen we om 13u30 met Deborah en Megan én om 16u00 is het de beurt aan the only and only Timtation en Mezdi. Afsluiten doen we dan weer met Pommeline en Fabrizio om 20u30.

We moeten jullie dus niet vertellen dat het enorm sappige uitzendingen zullen worden. Verzamel dus al jullie vragen en stel ze ons vrijdag in de comments!

Check hier alle nieuwtjes, de sappigste roddels en leukste momenten uit ‘Temptation Island’.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.